Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

A napokban a brit reklámetikai szövetség, az ASA (Advertising Standards Authority) betiltotta az 888poker legújabb reklámját, melyben a pókerterem webkamerás fejlesztését mutatták be. A reklámot az ASA túl kihívónak találta, különösen a reklámban szereplő bikinis lány miatt.

A terem képviselői érthetetlenül állnak a döntés előtt, és azzal érvelnek, hogy a reklámban mindössze azt akarták bemutatni, hogy az új kamerás rendszerük segítségével a világ bármely pontján lévő emberekkel lehet játszani. 

A döntéssel kapcsolatban megemlítik, hogy ez a reklám közel sincs annyira durva és morálisan megrázó, mint a világ legnagyobb termei által előállított tv-hirdetések közül egyesek. Az elmúlt évek betiltott póker reklámjai között szerepelt kivégzéseket, szexet és orosz rulettet felvonultató hirdetés is.

#3 – A világ egyik legjobb pókerarca

A jelenleg csőd szélén álló Full Tilt Poker korábban hatalmas pénzeket áldozott tv-hirdetésekre, melyek közül a legnépszerűbbek egyértelműen a betiltott „A világ egyik legjobb pókerarca” reklámok voltak.

Ezekben a hirdetésekben a pókerterem színeiben játszó világsztárok kerültek olyan (nem) minden napi helyzetekbe, melyeket szinte lehetetlen lenne rezzenéstelen arccal kibírni. Ez a pókersztároknak azonban mindig sikerül, célozva arra, hogy a legjobb pókerjátékosok arcáról semmit nem lehet leolvasni (lapjuk erősségéről).

John Juanda kiállja a próbát

 

Az egykori világelső Phil Ivey rezzenéstelen arccal nézi végig, ahogy felesége megcsalja

 

#2 – Tudd, mikor kell dobni

Az első betiltott pókerreklámok között szerepelt az egykori Pokerroom tv-hirdetése, melyben egy középkori férfi orosz rulettezik, hogy egy fiatal hölgyet vetkőzésre bírjon. A fegyverbe először egy golyót tesz, meghúzza a ravaszt, és miután túléli, a nő levesz egy ruhadarabot. 

A férfi ezután újabb, majd újabb golyókat tesz a fegyverbe, de mindig túléli a ravaszhúzást és a nő újabb ruhadaraboktól szabadul meg. Végül azonban pisztoly mind a hat helyére töltény kerül. Az utolsó ravaszhúzást már nem látjuk, mindössze egy olyan feliratot, hogy a „Jó pókerjátékosok tudják, mikor kell dobni.”

 

#1 – Az online póker biztonságosabb

A világ legnagyobb pókerterme, a PokerStars hatalmas pénzösszegeket áldoz az általában kiváló forgatókönyvű reklámjaira. Így történt ez 2010-ben is, mikor azt szerették volna egy reklámban bemutatni, hogy az online póker biztonságosabb, mint az élőpóker.

A reklám készítői egy rendkívül eredeti forgatókönyvet írtak, melyben a pókerterem sztárjai különböző kivégzési módszerekkel semmisítik meg ellenfeleiket. Ezt azonban olyan brutalitással sikerült megvalósítaniuk, amit egyik ország cenzúrája sem tűrt meg:

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr904299466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mt-03 2012.03.12. 22:42:34

hat az uccso telleg ut :)

neked ugatok 2012.03.12. 22:45:40

nem az ivy volt az aki egy nuts flush-t is simán, rezzenéstelen pókerarccal dobott be valami bajnokságon a kör legvégén, amikor már csak mutatni kellett volna, és az ellenfél szintén rezzenéstelen arccal valami fos lappal vitte a kört?

a fingós a legjobb amúgy.

rexter 2012.03.12. 23:17:27

az uccso tenyleg fasza a tobbi idopocsekolas.

bigthereal 2012.03.13. 00:18:19

az orosz rulett a legjobb, sokan még akkor is adják a tétet, amikor annyi esélyük van, mint a manusnak a végén 6 golyóval...

tho · poszto.blog.hu 2012.03.13. 01:12:27

neked ugatok:
Majdnem. 2009-es WSOP Main Eventen (világbajnoki főverseny), a hajrában dobott be egy 8-as magas, egy lapos flusht, mert elnézte. Ennek ellenére $10.000-os beülőjű tornán, 6.494 emberből lett 7. Ennyi nap állandó játék után teljesen természetes egy ilyen baki.

Ha videó is érdekel róla: www.youtube.com/watch?v=0uQFPPkSl4w

Before · http://azbeszt.blog.hu 2012.03.13. 10:52:04

@mt-03: ütni üt, de nekem valahogy nem az jött le belőle, hogy az online póker milyen biztonságos, hanem, hogy a pókeresek elmebetegek...

odamondó 2012.03.13. 11:13:58

@tho: @neked ugatok:

Ez egy totál természetes hiba amikor hosszú tournamentet játszol. Amúgy phil ivey-t addig lehett tisztelni amíg az ember meg nem tudja mit művelt a feleségével vagy mekkora része van az egész full tilt pokeres pénz csalásban.

neked ugatok 2012.03.14. 10:37:45

nem bírálni akartam a srácot meg lehülyézni, de ez az egy mozzanat rémlett róla, ugyanis ugyanezzel a pokerface-szel dobta el a lapját mint a reklámban :)
akkor jól rémlett a dolog..

Címkék: póker

9 komment

süti beállítások módosítása