Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Usain Bolt, a férfi 100 méteres síkfutás világcsúcstartója vasárnap magabiztosan védte meg olimpiai bajnoki címét, méghozzá minden idők második legjobb százas időeredményével (9.63).

A férfi 100 méter döntője az olimpiák legnézettebb műsorszáma, önmagában Bolt futása is elég a tömeghisztéria kirobbantásához, azonban a futás 10 másodperce után sem áll meg az élet.

A körítés persze most sem maradt el, volt itt részeg szurkoló, a rajtnál berepülő sörösüveg, sebtében eljáró dzsúdósnő, pozoló rendőrök, és vasárnap óta Usain Bolt folyik a csapból is.

szaz_meter_sorosuveg_.jpg
Az olimpiai faluban mindenki Boltot hajkurássza, néhány svéd kézis lány meg is csinálta az a fotót, amiről a mi műugrónőnk csak álmodozott. A vasárnap éjszakába nyúló partizás Bolt szobájában minden bizonnyal feledtette a csalódást jelentő szereplést (a svédek pont nélkül zárták az olimpiát) a három skandináv hölgy számára, akik elszántságát siker koronázta, az egyikük szerint "K*rvára nem mehettünk haza anélkül, hogy találkoznánk Usain Bolttal".

bol_sved_kezis_640.jpg

Bolt mindehhez jópofát vág, és javában készül másik fő számára a 200 méteres síkfutásra, azonban nem elégszik meg csupán az atlétika pályán elért sikereivel. Nem kisebb ambíciói vannak ugyanis, mint hogy belopja magát a Manchester United bő keretébe, és egy próbajáték keretében Sir Alex Ferguson személyesen is megismerhesse kivételes képességeit. A nagy MU-szurkoló hírében álló Bolt a The Sun hasábjain üzent is Fergie-nek: "Az emberek azt hiszik viccelek, de ha Ferguson szólna, s ezt mondaná <Rendben, gyere, részt vehetsz egy próbajátékon>, nem tudnám visszautasítani. Nem állnék a kihívás elé, ha nem tudnám, hogy elég jó vagyok. Képzett játékos vagyok, s tudom, hogy megállnám a helyem."

bolt_mutogat_640.jpg

Az érdekes nyilatkozatra reagáltak a PR-ra mindig is sokat adó manchesteri gigaklubnál, az MU egyik szóvivője elmondta, hogy Bolt jelenléte egészen biztosan jót tenne a csapat sebességének. A világ leggyorsabb embere akár a klublegenda Ryan Giggs örökébe is léphetne, a walesi szélső gyorsasága ugyanis már megkapott, egy frissítés a balszélen mindenképp jót tenne a United támadógépezetének, főleg ha Bolt kétlábas...

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr294699807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: londoni olimpia Usain Bolt Manchester United

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása