Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Daniel Negreanu azért kapta a pénzt, mert az idegen férfi nem tudott mit kezdeni vele.

A világ egyik legismertebb pókerjátékosa, Daniel Negreanu twitterén számolt be rajongóinak a bizarr esetről, hogyan kapott 125 000 dollárt ajándékba egy idegen férfitől.

„Egy férfi, akivel most találkoztam először 125 000 dollárt adott készpénzben, mert állítása szerint ’ nem tudott mit kezdeni vele és el kellett repülnie’. Milyen bizarr egy világban élünk.”

daniel-negreanu-wsop2010-2.JPG

Negreanu beszámolója hatalmas port kavart és a világ legnagyobb pókerfórumán többszáz hozzászólásban próbálták megfejteni, mi is történt valójában. Egyesek szerint a történet kitalált volt, és túl kevés részletet árult el Negreanu.

A kanadai profi erre úgy reagált: „Esküszöm, hogy soha életemben nem találkoztam még vele, de az online beceneve alapján már hallottam róla. Annyira szürreális az egész.”

Bár Negreanu szeret rivaldafényben lenni, a szavahihetőségét eddig egyszer sem vonták kérdőre. A kanadai profit védők szerint több magyarázata is lehet a történteknek. Egyrészt az idegen férfi valószínűleg nem vihetett fel a repülőre ennyi készpénzt, és ezért ajándékozta a dollármilliomos Negreanunak, másrészt az is előfordulhat, hogy a kanadai zsugásra bízta pénzét, akitől legközelebb vissza tudná kérni.

A profi pókeresek sem hagyták szó nélkül az esetet és megvédték Negreanut. „Valószínűleg tudta a férfi, hogy Negreanu megbízható, és ahova repült, oda nem nem vihette magával a 125,000 dollárt, ezért ajándékozta neki.” – írta az egykori profi pókeres Russell.

Az eset különlegessége, hogy Negreanu pár héttel ezelőtt számolt be egy hasonlóan szerencsés történetről, mikor az egyik Las Vegas-i kaszinóban fel akarta venni nyereményét, a kasszánál ülő hölgy pedig közölte vele, hogy tavalyról maradt egy 25 000 dolláros nyereménye, amit még nem vett fel.

Negreanu szerencséjén kívül azért a póker tudásában is bízhat, eddig összesen több mint 16 millió dollárt nyert póker versenyeken, amivel 5. helyen áll a ranglistán.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr54642758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: póker

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása