Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Mario Balotelli, az olasz válogatott csatára az Eb-n is alkot. Gyengén játszik, majd hisztizik, kimarad a kezdőből, ezért beszól, nagy gólt lő, és neki mindent lehet. Ő tényleg sztár, minden lépését, minden egyes szót, ami elhagyja száját, milliók követik. Lehet szeretni vagy nem szeretni, igazi színfoltja az idei foci Eb-nek. Most egy fotóválogatással tisztelgünk előtte!

Balotelli_ir_gol_2.jpgNa, ezt csináljátok utánam! - Balotelli az írek elen a 90. percben kapásból félfordulatból óriási gólt rúgott.

 

balotelli_ir_gol_9.jpgIlyen góllal küldesz nyugdíjba? Elmész te a... - Shay Given utolsó válogatott meccsén Balotelli hatalmas gólt rúgott korábbi csapattárásnak az ír-olasz csoportmeccs utolsó percében.

 

balotelli_ir_gol_7.jpgFogd be a szád, te tökkelütött! - Balotelli az írek ellen kimaradt a kezdőből, gólja után szóvá is tette ezt Cesare Prendelli szövetségi kapitánynak. Még jó hogy, Leonardo Bonucci gyorsan odarohant, és elnémította a feldúlt Balotellit.

 

balotelli_fekvotamasz_eredeti.jpgMegrúgtam az Eb gólját, én nem csinálok fekvőtámaszt - az edzéseken láthatóan megszakad Balotelli, hogy beverekedje magát a kezdőbe.

 

balotelli_parandelli_edzes_640.jpgNekem te ne mondd meg, mit csináljak, értve vagyok?! - Balotelli Prendellit is kiosztja az edzésen.

 

Kassai_Balotelli_640.jpgÉn már nem léphetek pályára az Eb-n, te még igen. De csak akkor, ha én is úgy akarom! - Kassai Viktor (volt) az egyetlen, akire még Balotelli is hallgat.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr464591184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása