Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

A válaszra gondolom sokan kíváncsiak, ám talán senkit nem lep meg, ha azt mondjuk, hogy ehhez bizony ordenáré nagy szerencse szükséges, a most induló sorozatunkban pedig ilyen, és ehhez hasonló fogadásokat mutatunk majd be.

A nem mindennapi nyereményt 2010-ben egy angol fogadó könyvelhette el, aki minden bizonnyal vagy beverte a fejét, vagy nagyon biztos infója, netán megérzése volt a Mali-Angola Afrikai Nemzetek Kupája mérkőzéssel kapcsolatban.

Angola már 4-0-ra vezetett 16 perccel a mérkőzés vége előtt, amikor jött az isteni sugallat: Miért ne lehetne döntetlen ez a meccs? Fogadónk megtette tétjeit, s csodák-csodájára 12 perccel a lefújás előtt Mali szépített. Nagy valószínűséggel a szerencsés nyertes még ekkor is csak legyinthetett, ám a hátrányban lévő csapat összeszedte magát, és kiegyenlített, így a mérkőzés 4-4-es döntetlennel ért véget.

A jó megérzés végül 5000 fontot eredményezett az angol játékosnak, ám kíváncsiak lennénk arra, hogy vajon ez a beteg tipp rajta kívül még hány ember fejében fordulhatott meg?

Íme, a mérkőzés összefoglalója:

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr274191900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása