Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Ha csütörtök, akkor Európa Liga, és ha Európa Liga, akkor meccsdömping. Mi pedig nem tudjuk megállni, hogy ne kockáztassunk egy kis pénzt, miközben EURÓPAI focit nézünk a TV-ben (igen nagybetűvel, mivel mi nem sajnáljuk le a Bajnokok Ligája kistestvérét sem, hiszen rengeteg izgalmas meccsre van kilátás). 

Mit tesz ilyenkor a mezei sportfogadó? Fogad a kedvenc csapata győzelmére, esetleg próbál a megérzéseire hallgatni, netán több meccset kombinálva igyekszik nagy pénzt szakítani. 

Na ez az amit, mi nem teszünk. Nem dobunk ki pénzt az ablakon, hiszen mi nyerni szeretnénk, és nem osztjuk Bud Spencer klasszikusnak számító nézetét, mely szerint, aki fogad, az veszít. És mi kell ahhoz, hogy nyerjünk? Semmi más, mint túljárni a fogadóiroda eszén. Hogy hogyan? Úgy, hogy megtaláljuk azt a fogadási lehetőséget, ahol jó eséllyel elkalkulálja magát a mindent azért nem tudó bukmékerünk. 

A mai napon nem holmi hazai vagy vendéggyőzelemre fogadunk, mégcsak arra sem, hogy ki jut tovább egyik vagy másik párharcból. Nem-nem, mi a szögletekre fogadunk, méghozzá a baszk kirakatcsapat és moszkvai Lokomotív meccsén. Hogy mire?? A szögletekre? Igen, méghozzá a bilbaóiakra, és naná, hogy csak az első félidőben. Ez az amiben mi hiszünk, és nem igazán érdekel minket, melyik csapat kerül ki győztesen az egyébként 2-1-es orosz előnyről induló összecsapáson. Hogy pontosan hol és hogyan fogadjuk meg a tippet, mi az a plusz EV, és egyálatlán miért gondoljuk, hogy jó ötlet számolgatni egy meccsen a szögleteket, azt a Hathárom.hu cikkéből megtudhatod

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr604186435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása