Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Mario Balotelli nem áll le. Mióta véget ért a számára és az olasz válogatott számára is sikeresnek mondható foci-Eb, egyfolytában bulizik.

balotelli_parishilton_640.jpg


Miközben végighaknizza fél Európát, láthatóan ügyet sem vet rá, hogy fotók tömkelege árasztja el róla és a vele partizó emberekkel a világhálót. A Manchester City balhés focistája járt St. Tropez-ben szépségversenyen, Veronában vidámparkban, legutóbb pedig Ibizán kapták lencsevégre a szemfüles paparazzik, amint hölgybarátaival jet-skizik. Pénze van rá, teheti, hogy jobbnál jobb helyeken múlassa szabadidejét, miközben persze nem veti meg az alkoholt és a nőket sem. Az alábbi fotó Ibizán készült, ahol a szállodalánc-tulajdonos partigirl, Paris Hilton is becsatlakozott egy féktelen Balotelli-partiba. Hogy is szokták mondani? Megint összefújta a szemetet a szél...

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr464663723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása