Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

A holland Eredivisie Európa Liga rájátszásának vasárnapi mérkőzésén a Vitesse csapata 2-0-s győzelmet aratott a NEC Nijmegen felett, így 4:3-as összesítéssel jutott be annak döntőjébe. A három magyart (Szélesi Zoltánt, Vadócz Krisztiánt és a csapatkapitány, Babos Gábort) is a soraiban tudó vendégcsapat drukkerei a mérkőzést követően nehezen viselték a vereséget (így a nemzetközi kupaszereplés elmaradását), és megpróbálták áttörni a lelátó és a pálya közötti plexifalat.
 
A NEC csapatkapitánya, a magyar válogatott korábbi kapusa, Babos Gábor éppen egy holland televíziónak adott interjút, amikor felfigyelt a balhéra, majd az élő adásban a riportert faképnél hagyva azonnal a "helyszínre" rohant. Babos a biztonsági emberek között utasította rendre a megvadult szurkolókat, akik közül az egyik a csapatkapitányi karszalagért cserébe "megadta" magát.
 
 
A Nijmegen ugyan a rájátszás elődöntőjének első mérkőzésén 3-2-re legyőzte a Vitessét, de a visszavágón kettős emberhátrányban végül 2-0-s vereséget szenvedett.
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr84509456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása