Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

2012-ben sincs hiány a pókersztárok vicces fogadásaiból. Volt, aki Big Mac-evéssel nyert jegyet az Australian Open döntőjére, mást hideg vízben fürösztöttek meg, legújabban pedig teljes testes szőrtelenítéssel készült két profi egy ír pókerversenyre.
 
#3. Ingyenjegyet kapott az Australian Open döntőjére 3 Big Macért cserébe
 
A finn Patrik Antoniust a világ legjobb pókerjátékosai között tartják számon, élőversenyeken és online is több millió dollárt nyert. A fiatalkorában profi teniszezőnek készülő, ám sérülés miatt sportkarrierjét feladni kényszerülő pókerjátékos a mai napig nagy rajongója a sportágnak.
Antonius idén az Australian Open Grand Slam idején az ausztrál pókerversenyen, az Aussie Millionson vett részt, így felmerült a lehetőség, hogy kilátogasson a Novak Djokovic – Rafael Nadal döntőre.
 
A pókerversenyt rendező kaszinó menedzserének sikerült is jegyet szereznie a döntőre, Natasha Stipanov azonban nem pénzt kért érte a finn zsugástól, hanem egy vicces fogadáshoz kötötte a jegy sorsát.
 
A köztudottan rendkívül egészséges életet élő Antoniusnak három Big Macet kellett megenni megállás nélkül ahhoz, hogy a jegyet megkaphassa. Antonius rögtön elfogadta a kihívást, rövid idő alatt elfogyasztotta a 3 hamburgert, és megnyerte a belépőt.
„Még további kettő Big Macet meg tudtam volna enni” – viccelődött a fogadás után.
 
 
#2. Hideg vizes fürösztésben fogadtak
 
Két pókermilliomos, Antonio Esfandiari és Phil Laak közel 10 éve kötnek vicces fogadásokat. Egy időben annyira népszerű volt a két játékos fogadásmániája, hogy még egy tv-műsort is forgattak a két pókeressel, melyben körbeutazták Amerikát és viccesebbnél viccesebb fogadásokat vettek filmre.
Az I Bet You című tv-műsor két évad után, 2008-ban ért véget, ám a két barát azóta is rendszeresen köt fogadásokat. Legújabban, március elején egy kanadai pókerversenyen kötöttek last longer (ki marad tovább versenyben) fogadást.
A vesztesnek – aki Esfandiari lett – egy vidámparki játékban kellett részt vennie, ahol egy hideg fürdő várt rá:
 
 
 
#1. Teljes testes szőrtelenítés-verseny
 
Két ír profi, a tavalyi ír pókerbajnokság győztese Niall Smyth, és a 2011-es világbajnokság főversenyének 6. helyezettje, Eoghan O’Dea egy szokatlan párbajban – egy szőrtelenítés-versenyben - vettek részt.
A két játékos a közeledő Sole Survivor versenyére készültek egy 1 000 fontos fogadással, melyben testüknek különböző részeit szőrtelenítették gyantával, és a fogadás tétje az volt, melyikőjük bírja tovább.
 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr184365717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Pökhendi Pökös Pajtás (törölt) 2012.04.07. 17:32:35

Hülye, hülyébb, leghülyébb

KopaszMercis 2012.04.07. 17:52:41

Amugy mellesleg ennek a sztorinak az elso szamu pokeres az igazi gyoztese. Az akimegeszsegesen el, rendszeresen sportol, jol etkezik. Annak iyen ad hoc 3 bigmek meg jot is tesz. Nem hogy egeszsegtelen, de kifejezetten egeszseges. Ugyanis a valtozatossag kurvara fontos, arra fejlodott biologiailag a szervezetunk, igy ilyen kihagas az kifejezetten jo. Kiabaszas az lett volna vele ha harom honapon keresztul mindenn nap azt kellene ennie.

Luighi 2012.04.07. 18:32:30

Az hol maradt amelyik szilikoncsöcsöket csináltatott (pasiként!) fogadásból, és miután megtetszett neki egy jó darabig meg is tartotta!

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.04.08. 08:58:56

@Luighi: Ez ugrott be nekem is, hogy volt egy pokeres fazon aki fogadasbo? ciciket csinaltatott maganak szilikonbol.

Címkék: póker

4 komment

süti beállítások módosítása