Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Magyar idő szerint keddre virradóra rendezték az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság fináléját, melyet a Kentucky 67-59-re nyert a Kansasszel szemben.
 
A major sportokban szokásos ünneplés ezúttal sem maradhatott el, azonban a fiatalok szó szerint túllőttek a célon. A Lexingtonban utcára vonuló tömeg egymásban, valamint a környezetben is tett némi kárt.
 
Azt már előre sejteni lehetett, hogy nagy banzáj lesz a meccs után, ha a Kentucky nyer, hiszen korában már transzparenseken hirdették a diákok, hogy este bizony buszok fognak égni, ám ezt az ígéretet végül nem váltották be a srácok, de azért történt egy s más az ünneplés alatt.
 
Egy 31 éves férfit például lőtt sebbel szállítottak kórházba, Harold Callowayt a lábán sebesítették meg. A férfi több társával Lousiville-ből érkezett autóval a helyszínre, majd a kocsiból beszélgettek néhány lánnyal a tömegből, amikor valaki beléjük kötött. Callowayék kiszálltak az autóból, ám pechjükre előkerült egy fegyver is, amit a támadó nem volt rest elsütni.
 
A balhé itt nem ért még véget, később valaki belehajtott autóval egy helyi bárba, ám csodák csodájára senki sem sérült meg. A bár tulajdonosa így nyilatkozott: „Szeretném azt mondani, hogy már semmi sem lep meg, de sajnos nem tudom…”
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr394365541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása