Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

A forróvérű Floyd Mayweather jr. ismét hallatott magáról. A profi bokszvilágbajnok nagyban fogad, és nem szegi kedvét, ha néha-néha becsúszik egy-egy bukó.

Floyd Mayweather jr.

Legutóbb például élete egyik legnagyobb nyereményét kaszálta, és az elmúlt napokban ismét hallatott magáról. Mayweather jr. a Twitteren előszeretettel közli a nagyobb nyereségeit, azonban bukásait rendszeresen eltitkolja. Lássunk néhány tweetet, az utóbbi napokból: 

„Michiganből származom, ezért muszáj rájuk fogadnom az első félidőben.”

„Az Indiana sikerével szépet kaszáltam a múlt éjjel”.

Bár Mayweater szeret hencegni a nyereségeivel, azonban a közelmúltban egy kellemetlen hír látott napvilágot, miszerint a nagyszájú bokszoló közel $1,000,000-t vesztett egy Duke – North Carolina egyetemi kosárlabda-mérkőzésen, ahol az előbbi csapat 88-70-es vereséget szenvedett. 

Egy neves bokszszakíró, Bryan Arhem Graham korábban azt állította a Twitteren, hogy Mayweather a Duke-ra tett fel egy jelentős összeget, egészen pontosn $990,000-t. A veretlen bajnok természetesen gyorsan reagált, és leszögezte, hogy ő egy másik meccsre fogadott: „Fogadtam a Duke-ra, és nyertem. A szóbeszédekkel ellentétben tegnapelőtt nem tettem rájuk pénzt. Ne higgyetek a pletykáknak” – mentegette magát Mayweather, aki úgy tűnik, egyre súlyosbodó szerencsejáték függőségben szenved. Az ellentmondásos nyilatkozataiból és a hozzá közel állók elmondása alapján is úgy tűnik, ezúttal sem mondott igazat, nyertes szelvénnyel sem támasztotta alá igazát, ahogyan azt tőle megszokhattuk.

Mindenesetre, úgy tűnik, hogy a világ egyik legjobban fizetett sportolója (Mayweather állítólag mérkőzésenként $40,000,000-t keres) a jövőben sem fog felhagyni kedvenc időtöltésével, és továbbra is megosztja sportfogadási „sikereit” a nagyközönséggel.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr684295406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása