Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Floyd Mayweather Jr. a jelek szerint nem csak boxban, valamint a botrányok kirobbantásában jeleskedik, hiszen a hírek szerint elég jó fogadónak számít. Ennek bizonyítéka, hogy a Twitteren jó néhány fogadását tette már közzé, ezúttal ezekből válogatunk össze néhányat.

Mayweather a jelek szerint kedveli az egyetemi bajnokságokat, valamint az NFL-t, legtöbb fogadása ugyanis innen származik.

Idén az egyetemi amerikai foci két bowl meccsén is nyert: Először a Little Ceasars Pizza Bowl mérkőzésére fogadott, ahol a Purdue Boilermakersre tett -1-es hendikeppel. A Boilermakers végül 37-32-re verte a Western Michigan csapatát, így 136.000 dolláros profitra tett szert a boxoló.
 
 
 
Később a nagydöntőre is fogadott: A BCS Championshipen az Alabama Crimson Tide félidei vezetésére tippelt 400.000 dollár értékben, az eredményjelzőn pedig 9-0 állt az első játékrész végén, így ismét óriási, 333.333 dolláros nyereséget könyvelhetett el.
 
A 2011-es évben még a Duke Blue Devils kosárlabdacsapatával is nyert. Az egyetemi bajnokság rájátszásában a legjobb 16 között a Duke az Arizona csapatával találkozott, ahol Mayweather legalább 6 pontos félidei Blue Devils vezetésre kötött fogadást, szerencséjére az első játékrész után éppen 6 ponttal, 44-38-ra vezetett a Duke, habár a végén 93-77-es vereséget szenvedtek a kékek. Ez a fogadás 90.909 dollár profitot jelentett a boxolónak.
 
Nemrég feltételezhetően az NFL-re is fogadott Mayweather, aki valószínűleg élete legnagyobb tétjét tette fel a New England meccsére a 15. héten, amikor Tom Brady csapata a Denver Broncost ütötte ki 41-23-ra. A fogadóiroda ügynöke, Mike Colbert nem hozta nyilvánosságra a fogadó nevét, aki egymillió dollárt tett fel a Patriotsra, azonban nem tagadta, hogy Mayweather az egyik legértékesebb ügyfelük. Gyaníthatóan nem sok olyan ügyfele van az M Resortnak, aki egymillió dollárt tenne bármire is, így talán nem tévedünk, ha azt mondjuk, hogy ez a tét is Mayweathertől származott.
 
Amint látható, a világbajnok rendkívül jártas mindenféle sportágban, amit egyik legutóbbi balhéjában is kifejtett, akkor az HBO riporterét Larry Merchantot oktatta ki sportismeretből.
 
Mayweather lassan börtönbe vonul, azonban hála Istennek, a bunyósnak nem kell lemondania fogadásairól, hiszen abban az időszakban minden amerikai sportág szünetel majd a baseball kivételével.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr474156494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása