Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Blogunk egyik olvasója jelezte nekünk, hogy megpróbált online jegyet venni az olimpiára, de mégsem tette, mert 10-szeres áron akarták a jegyeket rá sózni.

Egy-egy nagy sportesemény, főleg olimpiák kapcsán rendszeresen felmerülő probléma a jegyhiány. Általában az árusítás megkezdésekor elkapkodják a jegyeket, azonban a londoni játékok kapcsán arról szóltak a hírek, hogy még több százezer jegy vár gazdára.

Olvasónk gondolt egyet és megpróbált két jegyet rendelni a záróünnepségre. Rövid utánajárás után kiderül, hogy ezt hivatalosan a tickets.london2012.com oldalon tehetjük meg, ahol az olimpiai belépőket értékeítik.

Két darab C kategóriás jegy összesen 300 fontba kerülnek elvileg, amint az az alábbi képen jól látható:

csalás1_kicsi_640_.jpg

A rendelés jóváhagyása során viszont hirtelen 10-szer annyiba kerülnek a biléták, mert a rendszer "véletlenül" már a jóval drágább helyeket hagyatná jóvá a C-kategóriából az AA-kiemelt jegyosztályba sorolva át az igényt.

csalás2_kicsi_640_.jpg

Hogy mindez szándékosan történik-e így, vagy csak programozási hibáról van szó, számunkra közömbös, azonban nagyobb baj, hogy úgy tűnik, a szervezők számára is. Ugyanis a megadott e-mail címeken jeleztük a hibát, de öt napja választ sem kaptunk a felvetett problémára...

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr634667654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása