Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Giovanni Trapottoni, az írek szövetségi kapitánya a Magyarország elleni 0-0-s barátságos mérkőzés után sajtótájékoztatót tartott a Puskás Ferenc Stadionban, ami inkább beillett egy jó kabarénak, mint szakmai párbeszédnek. 
 
Trapattoni jó olaszhoz méltó módon töri az angolt, ami már önmagában elég nevetséges a világ egyik legnagyobb edzőjétől, de amikor az ír tudósítóknak igyekszik elmagyarázni, milyen taktikai elképzelésekkel küldte harcba fiait, az már-már szánalmassá teszi a 73 éves mestert. 
A zűrzavart tetézi a szakvezető két oldalán jót nevetgélő, a focihoz mit sem konyító tolmácsnő, akik egymás szavába vágva próbálják egyeztetni a láthatóan nyelvi nehézségekkel küzdő Trapp mester mondandóját. A magyar tolmácsnő végül feladja a küzdelmet, és ráhagyja az ír újságírókra, az egyre elkeseredettebb szópábajt. A végére Trapp mester is begőzől, és látványosan gesztikulálva próbálja értésére adni az újságíróknak, mit szeretne játszatni Keane-ékkel. 
 
Érdemes megnézni az alábbi videót! Az olaszul, magyarul és angolul egyaránt beszélők előnyben!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr544566818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása