Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

A Compact Disco elektronikus zenei együttes képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntőjében. A négyfős csapat 26 nemzet előadói közt méretik majd meg. 
 
Bár a 2008-ban alapított Compact Disco a magyarországi selejtezőn aratott győzelemmel nagy népszerűségre tett szert hazánkban, az egyik legnagyobb nemzetközi fogadóiroda, a Betfair finoman fogalmazva is keveset vár tőlük. A litvánokkal egyetemben a nemzetközi döntő legesélytelenebb résztvevőjének tartják a magyarokat. 
 
A Betfair 151-szeres pénzt fizet a Compact Discóra fogadóknak győzelem esetén, ami gyakorlatilag egyenlő azzal: teljesen biztosak a Walkó Csaba énekes által fémjelzett banda gyenge teljesítményében. Pedig a Bakuban megrendezett nemzetközi elődöntőn jól szerepelt a Compact Disco, hiszen Sound of Our Hearts című dalukkal bejutottak a fináléba, és az itthoni rajongók mellett külföldről is sok dicséretet kaptak a nézőktől. A Youtube-on is népszerű daluk.
 
Más kérdés, hogy a csapat teljesítménye a negatív véleményeket sem kerülhette el, például a brit Unreality Primetime kritikusa szűkszavúan kijelenti, a Compact Disco fülbemászó, de 15 éve elavult dallamot szólaltatott meg az elődöntőben, a billentyűs (Pál Gábor) pedig úgy néz ki, mint egy fizika tanár a helyi középsuliban. Itthon sem mindenki szereti őket, Lang Györgyi szerint már a hazai válogatón sem nekik kellett volna nyerniük. A Compact Disco a legtöbb kritikát azzal kapcsolatban kapja, hogy hangzásuk nem egyedi, amolyan átmenet a Depech Mode és Backstreet Boys között, színpadi megjelenésük pedig messze elmarad a kor követelményétől.
 
 
Az első Eurovíziós Dalfesztivál 1956-ban került megrendezésre, és azóta minden évben megtartották, így egyike a legrégebben futó televíziós műsoroknak. Magyarország eddig tíz alkalommal indult. A legjobb eredményünket Bayer Friderika szállította 1994-ben, a döntő 4. helyét szerezte meg, de Rúzsa Magdi 2007-es 9. helyezése is kiemelkedő.
 
Az idei döntőre május 26-án kerül sor.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr414545983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása