Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

A világ vezetői pókerprofijai 2010. novemberében fedezték fel maguknak a makaói high stakes játékokat. Bár eredetileg az Asian Poker Tour (APT) főversenyét vették célba, amikor szembesültek a kínai üzletemberek brutálisan magas tétjeivel, azonnal a cash gamne asztalokhoz tették át székhelyüket. 

A tornaigazgató Matt Savage beszámolója az akkori eseményekről: "Az APT Makaón kevesen indultak, a mellette futó cash game játék viszont a pókertörténet legnagyobbjai közé tartozik. Tom "durrrr" Dwan, Phil Ivey, Chau Giang és John Juanda HKD 5.000/10.000 vakokkal (körülbelül 140.000/280.000 forint) kártyázik néhány kínai üzletember társaságában. A játék egyre nagyobb, tegnap HKD 40 millió (körülbelül 1,1 milliárd forint) feküdt az asztalon. Durrrr, aki továbbjutott a főverseny első napjáról, ma mindössze egy leosztást játszott a tornán, T-4-gyel all-in, megpróbált kiesni, hogy mehessen cash game-ezni, ehelyett felduplázott. Mégis otthagyta az asztalt...".


Tom Dwan, azaz durrrr 

Makaó azóta a pókerprofik legkedveltebb high stakes fellegvárává vált, rendszeresen visszatérnek, és időről időre elképesztő partikról érkeznek hírek. Akkora kasszáról azonban még soha korábban nem érkezett jelentés, amekkorát Tom Dwan, azaz durrrr szerzett meg a napokban, a legnagyobb ázsiai szaklap. A Poker Portal Asia tájékoztatása szerint a kassza HKD 30.000.000-ra, vagyis mintegy 765 millió forintra nőtt.

A parti HKD 10.000/20.000 vakokkal (körülbelül 280.000/560.000 forint) futott, durrrr egy kínai üzeltemberrel csapott össze. Az amerikai profi A-T-zel játszott, kínai ellenfele A-2-vel, a flopra pedig A-T-2 érkezett. Ezen a ponton szabadult el az "emelőpokol", amelynek végén all-in került a két játékos. A turn és river semleges lapokat hozott az asztalra, durrrr magasabb két párral nyerte a leosztást.

Durrrr már korábban is kockáztatott vagyonokat egyetlen partiban, a kamerák előtt játszott legnagyobb pókerkassza megnyerése is az ő nevéhez fűződik:

 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr44503098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pukancs 2012.05.12. 20:14:48

Csak a kötözködés miatt:

", a legnagyobb ázsiai szaklap. A Poker Portal Asia tájékoztatása"

Magyar hejesírás

"kártyázik néhány kínai üzletember társaságában."

egy kínai se látok az asztalnál

De ami a legmeglepőbb az az hogy a videón 1,1 milló dolláros tétről van szó ami úgy 250 millió Ft lehet, de még annyi se mert a rofitja kevesebb ki is írják

hol van neked ebben 765 millió???

WebKope 2012.05.12. 20:55:52

@pukancs: "Durrrr már korábban is kockáztatott vagyonokat egyetlen partiban, a kamerák előtt játszott legnagyobb pókerkassza megnyerése is az ő nevéhez fűződik:"

Olvasni tudni kéne!!!

A videó egy másik partiról szól... :S

Novi bácsi 2012.05.12. 21:01:18

Mindig felbukkan egy-két okoskodó funkcionális analfabéta... pfff...

Címkék: póker

5 komment

süti beállítások módosítása