Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Az OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi játéknapján rendezték a Győri ETO-Diósgyőri VTK mérkőzést, amelyet végül 2-0-ra nyert meg a hazai csapat.

Hozzátartozik a meccs krónikájához, hogy két diósgyőri játékost is kiállított Farkas játékvezető, méghozzá meglehetősen érdekes körülmények között. A 80. percben Gohér kapott pirosat egy becsúszás után a félpályánál, ám nagy valószínűséggel tízből kilencszer csak sárga lett volna a jutalma a szabálytalankodó játékosnak.
 
A sajtótájékoztatón történ incidenst mégsem ez, hanem egy korábbi, 42. percben kiosztott, szintén vitatható piros lap idézte elő. Marek Strestík, a hazaiak légiósa meglehetősen durván szabálytalankodott Sekourral szemben, aki törlesztésként mellel fellökte a győri játékost. A bíró sárgát adott Strestíknek, a magából kikelt Sekourt pedig kiszórta.
 
 
A mérkőzés után a meglehetősen érdekes bírói ténykedés, valamint a diósgyőri helyzete miatt láthatóan feldúlt Szentes Lázár a sajtótájékoztatón lehülyézte az újságírókat, miután Marek Strestík válaszolva a kérdésre, megosztotta, hogy szerinte mi történt a pályán. Egy riporter megkérdezte a győriek légiósát, valóban leköpte-e az ellenfelét, amit tagadott a játékos, majd később Pintér Attila védte meg labdarúgóját. A balhés beszélgetésnek Klement Tibor, az ETO ügyvezető igazgatója vetett véget.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr364467829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vad.Korte (törölt) 2012.04.23. 14:20:31

Ez a magyar futball, itt balhé, ott balhé, közben dől befelé a pénz, a nemzetközi porondon meg mindenki magyar ellenfélért áldoz bikaborjút.

Címkék: sportfogadás

1 komment

süti beállítások módosítása