Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Ha valakit megkérdeznénk arról, hogy melyik nemzet labdarúgó bajnokságát tartja a legdurvábbnak, legsportszerűtlenebbnek, akkor nagyjából az emberek 90%-a elsőre Mexikót vagy Argentínát, esetleg más dél-amerikai nemzet pontvadászatát említené meg elsőként.

A most következő képsorok után nagy valószínűséggel mindenki átértékeli majd ezt a nézetet, hiszen egy hongkongi sulifoci meccsen a 10 éves srácok nem mindennapi jelenetsort mutattak be, ám ne szaladjunk ennyire előre.

Az ESF Lions-Kitchee Escola mérkőzésnek ugyanis volt előzménye, hiszen az első mérkőzést egyes források szerint 16-0-ra nyerte a Kitchee, ám a jegyzőkönyvbe mégis 3-2-es ESF győzelem került, így érthető módon frusztrált légkör uralkodott a visszavágón.

Az első félidő után 4-0-ra vezetett a Kitchee, az ESF pedig belátta, hogy itt már a csalás sem mentheti meg őket, ezért a feszültséget az ellenfelükön vezették le a fiatalok. Ennek megfelelően a mérkőzés egyre sportszerűtlenebbé vált, egyre durvább belépőket láthattak a pálya szélén nézelődő szülők.

Ennek ellenére még a bíró sem avatkozott be a játékba, nem történt kiállítás, így a dolog vége az lett, hogy az egyik ESF játékos Gravesent és Pepét megszégyenítő módon rúgta fejbe a Kitchee egyik fiatal focistáját. 

Később, mint kiderült, a durván szabálytalankodó játékost le is tartóztatta a hongkongi hatóság, ám ez nem minden, hiszen a rasszizmus vádja is felmerült. AZ ESF rövidítés ugyanis English Schools Fundationt takar, és amint az látható, a sportszerűtlen játékos fehér volt, ellenfele pedig ázsiai, így ebből a szempontból is meg kell vizsgálni az ügyet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr574334928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása