Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Mint ismert, Nagy László 2009-óta nem szerepelt a magyar válogatottban, pedig előtte másfél éven át küzdött azért, hogy a csapat jobb körülmények között dolgozhasson. Mivel a játékos nem látott változást, ezért később lemondta a válogatottságot, azóta pedig egyre többször hallhattuk a nevét a spanyol nemzeti csapatnál felmerülni.

A Barcelona jelenlegi klasszisát anno az a Valero Rivera csábította a katalán együtteshez, aki most a spanyol válogatott trénere. Mint tudjuk, Nagy László nemrég meghívást kapott Rivera mestertől a spanyol nemzeti csapatba, ám a Barcelona sztárja folyamatosan kitért a válaszadástól, mondván, hogy még nincs spanyol útlevele.

Ennek ellenére a minap érdekes dologra bukkantunk az Unibet oldalán, a népszerű internetes fogadóiroda ugyanis csak 1.18-as nyereményszorzót kínál arra a lehetőségre, hogy Nagy László a londoni olimpián már a spanyol válogatott színeiben lép majd pályára. Ez az 1.18-as odds egyébként nagyjából 85%-os esélynek felel meg, ami szerintünk némileg el van túlozva. Lehet, hogy a fogadóirodák tudnak már valamit? Íme az említett fogadási lehetőség:

London 2012 - Melyik nemzeti csapatban szerepel majd Nagy László az Olimpiai Játékokon?

  • Spanyolország – 1.18
  • Magyarország – 4.00
  • Egyik sem – 12.00

 

Arra, hogy Nagy László visszatérjen a magyar válogatottba, elég kicsi az esély, hiszen nem is olyan régen végleg lemondta azt.

Szerintetek Nagy László az olimpián már valóban spanyol színekben lép pályára?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr944326208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása