Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

A PokerStars új gyors cash game játék fejlesztésébe kezdett, amelynek lényege, hogy a dobást követően nem kell megvárnia a játékosoknak, amíg befejeződik a leosztás, azonnal új lapot kapnak egy új asztalon. Ezzel lényegesen dinamikusabbá válik a játék, sokkal több leosztás játszható, mint a hagyományos asztalokon.

A piacvezető online pókerterem február végére ígérte a Zoom Poker névre keresztelt gyors játék publikus béta verziójának megjelenését, és február 24-én valóban elérhetővé vált a Zoom Poker játékpénzes verziója a PokerStars tesztkliensén.

A Zoom Pokert bárki kipróbálhatja a tesztkliens letöltését és telepítését követően. A tesztkliens indításakor új jelszót kell kérni, ezzel lehet belépni az online terembe. 

A Full Tilt Poker által szabadalmaztatott gyors játék, a rush póker nagy népszerűségnek örvendett a játékosok körében, a terem tavaly júniusi bezárásával azonban átmenetileg eltűnt ez a játéktípus. Azóta több teremben elérhetők hasonló gyors játékok, az InstaDeal hálózatba tartozó Terminal Poker például kizárólag rush póker jellegű asztalokat kínál.  

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr624202180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: póker

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása