Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Elérkezett a hétvége, amely minden sportfogadó kedvenc időszaka, hiszen rengeteg meccset rendeznek ilyenkor. Világszerte játszanak bajnokikat, kupameccseket, amely kiváló alkalmat teremt a fogadásra.

Habár a szombati műsor nem túl egyszerű, mi azért ezúttal is megpróbálunk profitábilis tippeket ajánlani a kockáztatni vágyóknak, hiszen nem ártana pluszban zárni a hétvégét!
 
A választás ezúttal a Manchester City-Blackburn, valamint a Betis-Getafe mérkőzésre esett. A Hathárom.hu cikkéből megtudhatjátok, hogy vajon hány gólt szerez majd a City a szenvedő Rovers ellen, de az is kiderül, hogy miért van alulértékelve a Betis az idegenben gyengécske Getafével szemben.
 
Aki követi tippeinket az utóbbi időben, az láthatja, hogy a formánkra nem lehet panasz. A héten például mindhárom tippünk bejött, ráadásul szombaton is hasonló teljesítményre készülünk, ám ha ez mégsem jönne össze, azért nem kell egyből visszaváltanunk az üres üvegeket, hiszen ott van még a vasárnap is, amikor rengeteg rangadóra fogadhatunk majd!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr234201821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása