Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Minden online és élő kaszinó sava-borsa a jackpot, hiszen titokban vagy akár nyíltan, de minden játékos erre vágyik: nagyon kevés pénzből nagyon gyorsan nagyon sokat csinálni. Mesésnek hangzik, ugye? Nos, van, akinek sikerül, ráadásul sokszor nem is a nagymenő cápáknak, hanem a szinte véletlenül betévedő amatőröknek.

Az egyik ilyen eset – ami persze hol máshol történt volna, ha nem Las Vegasban – Elmer Sherwiné, aki a Mirage kaszinóban nyerte el először a Megabucks progresszív jackpotot 1989-ben: 4,6 millió dollárt kaszált. A boldog öregúr valószínűleg nem gondolta volna maga sem, hogy 16 évvel később, 2005-ben újra kipörgeti a jackpotot, ezúttal 21 millió dollárért. A Megabucks egyébként azóta is a legnagyobb nyereményekkel ajánékozza meg a játékosokat – hogy kiket is, és milyen óriási nyereményeket vittek még el a lelkes amatórök, kiderül a Kaszinó Akadémia összeállításából

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr964202398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: kaszinó

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása