Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

A sportfogadás egyre nagyobb teret hódít világszerte, így talán nem meglepő, hogy a legnagyobb sztárok is szerencsét próbálnak néhanapján, ráadásul meglehetősen nagy tétekkel.

Fifty Cent az utóbbi időben kapott rá a játékra, aki az első komolyabb nyereményét a San Francisco 49ers-New York Giants meccsen könyvelhette el. A rap fenegyereke 500.000 dollár értékben fogadott a Giants sikerére, s talán nem is gondolta volna, hogy ezzel lavinát indít el a rapperek körében.

Már megszokhattuk, hogy az év legnagyobb sporteseményére, a Super Bowlra  több millióan fogadnak, ezeken a mérkőzéseken elképzelhetetlen nagyságú összegek cserélnek gazdát. Fifty Cent sikerén felbuzdulva Bryan „Baby” Williams Twitteren ajánlott fogadást: „ Öt millió dollárom van arra, hogy a Patriots nyeri a Superbowlt.” A New York-i születésű Fifty Cent pedig azonnal lecsapott a lehetőségre, szíve ismét hazabeszélt, ő a Giantsre tippelt. Bár a fogadás értéke nem öt, hanem „csak” egymillió dollár volt, így is megkötötték. A fogadásnak állítólag volt egy másik tétje is: amennyiben kikap a Giants, Fifty Cent egy meztelen képet publikált volna, ám ezt később cáfolta a rapper, aki így nyilatkozott: „Csak azt kockáztattam, amit korábban nyertem.”

Mint ismert, a Super Bowlt végül izgalmas végjátékban a Giants nyerte 21-17-re, a Hathárom.hu-n így mi is nyertünk, valamint Fifty Cent is kaszált 1 millió dollárt. Más kérdés, hogyha ezt a fogadást egy normális irodában kötötte volna meg, akkor jóval több pénz ütötte volna a markát, hiszen így csak kétszeres pénzt nyert, ezzel szemben az irodák jóval 2-es szorzó felett kínálták a Giants végső győzelmét.

A Super Bowlon egyébként a legnagyobb nyereményszorzót az a vegasi játékos fogta meg, aki 1000$-t tett arra, hogy az első pont safetyből születik, amely 50:1-hez arányban fizetett.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr114096303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Címkék: sportfogadás

1 komment

süti beállítások módosítása