Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Sokan gondolhatták már, talán jogosan, hogy Balotelli nem tud már újat mutatni, ám az olasz csatár most minden képzeletet felülmúlt.
 
A hétvégi Sunderland elleni 3-3-mal végződő összecsapás félidejében Mario Balotelli úgy gondolta, hogy Yaya Tourén vezeti le a feszültséget, így nekiugrott az elefántcsontparti játékosnak. A hírek szerint épp a szenvedő fél testvére, Kolo Touré választotta szét a verekedőket. A mérkőzés 64. percében egy szabadrúgásnál Balotelli Kolarovnak is majdnem nekiment, mivel ő szerette volna elvégezni a pontrúgást, ám a hátvéd nem engedte azt. Végül ennél a szituációnál is harmadik fél bevonására volt szükség, itt a csapatkapitány, Vincent Kompany tett rendet.
 
 
A mérkőzésen egyébként két gólt szerzett Balotelli, ám edzője, Roberto Mancini mégsem volt elégedett, sőt nyíltan kritizálta a csatár játékát.
 
Nagy kérdés tehát, hogy Mancini, vagy egyáltalán a csapattársak meddig képesek még elviselni a csapategységet bomlasztó Mario Balotellit? A jelek szerint egyébként meglehetősen valószínű, hogy a szezon végén távozik a csatár, amennyiben elég komoly ajánlat érkezik. Ezek után szerintetek ki alkalmazná szívesen a botrányhőst? 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr154356193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása