Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Még véget sem ért a szezon Angliában, Manszúr sejk azonban már most azon töri a fejét, hogy milyen átigazolásokkal erősíthetné meg a Manchester Cityt. A katari tulajdonos a jelek szerint ismét hatalmasra nyitja a pénztárcáját a nyáron, hiszen már most rengeteg játékossal hozták szóba a manchesteri kékeket.

Annak ellenére, hogy hihetetlenül gazdag a klub, a szokásokkal ellentétben ésszerű átigazolási politikát folytat a City, hiszen első körben a kevésbé használt játékosoktól próbálna megválni a vezetőség. Ennek érdekében mindent meg is tesz a klub, például Tévez hosszú száműzetés után ismét lehetőséget kap, amely kiválóan hathat az argentin árára, mivel ha eredményesen játszik a csatár, akkor más együttesek nyilván több pénzt kínálnak majd érte.
 
A City állítólag hat játékostól válna meg a nyáron, a távozók között lehet Carlos Tévez (keresete 198 ezer font/hét), Edin Dzeko (130.000), Nigel de Jong (85.000), Emmanuel Adebayor (170.000), Wayne Bridge és Roque Santa Cruz (mindkettő 90.000). Amint látható, ezen focisták eladásával mintegy heti 800 ezer fontnyi (300 millió forintnyi) fizetéstől szabadulhat meg a csapat, sőt az eladásokból befolyt összeg egyes becslések szerint nagyjából 60 millió euróra rúghat, amely szép összeget jelent Manszúr sejk így sem vékony pénztárcájában.
 
Az elmúlt évek során rengeteg labdarúgó kosarazta már ki a Cityt, mondván, hogy a csapat ritkán jut nemzetközi porondra, sőt a Premier League-ben is csak kis eséllyel száll harcba a csapat a bajnoki címért. Ha minden jól megy, ez többé nem jelenthet problémát, ugyanis a manchesteri kékek idén megmutatták magukat a BL-ben, sőt a hazai bajnokságban is komoly esélye van még a Citynek a győzelemre.
 
Manszúr sejk egyik legnagyobb kedvence Cristiano Ronaldo, akit már sokszor szóba hoztak a Cityvel, ám a portugál minden alkalommal kikosarazta a katari tulajdonban álló csapatot. CR7 leigazolására most sincs túl sok esély, ám akadnak olyan játékosok, akik szívesen játszanának a Citynél.
 
Edinson Cavaniért például 40 milliót adnának a Napolinak, de második számú opcióként szóba került a Premier League idei gólkirály-jelöltje, a holland Robin van Persie is. Ha valamilyen oknál fogva nem sikerülne megszerezni ezen játékosok egyikét, még mindig ott van Gonzalo Higuaín, Ángel Di Maria vagy éppen Ezequiel Lavezzi, akik mindannyian elégedetlenek jelenlegi helyzetükkel. Higuaínnak a kevés játéklehetőség, Di Mariának az alacsony fizetés, Lavezzinek pedig a barátnője okoz problémát,  így mindhármuk gondja egycsapásra megoldódna a klubváltással. A Napoli argentin labdarúgójáért a hírek szerint 25 millió fontot is kifizetne a City, így minden bizonnyal az olasz egyesület is jól járna.
 
Természetesen nem csak a csatársort szeretné megerősíteni Mancini mester, a középpályán is lennének változtatások, itt elsősorban a Javi Martinez, Eden Hazard kettős érkezése jelentené a vérfrissítést.
 
Egy dologban biztosak lehetünk: az említett játékosoknak rengeteg kérője lesz, így nagy kérdés, hogy vajon az elmúlt évekhez képest mennyivel lesz eredményesebb Manszúr sejk az átigazolási piacon.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr104350073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása