Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Március 13-án, azaz ma megnyit az NFL szabadügynök-piaca, a legkapósabb név pedig nem más, mint a frissen elbocsátott sztárirányító, Peyton Manning. Mint ismert, az Indianapolis Colts nemrég szerződést bontott a tavalyi idényt egy nyaksérülés miatt kihagyó klasszis irányítóval, így az idősebb Manning-testvér 14 évnyi szolgálat után könnyeivel küszködve búcsúzott szeretett klubjától, illetve városától.
 
Mivel a szerződésbontás értelmében Manning szabadügynökké vált, így gyakorlatilag bárhova igazolhat, szabadon tárgyalhat a liga bármelyik csapatával. Ennek megfelelően kérőből rengeteg akad, a hírek szerint legalább 12 együttes értesítette az irányítót.
 
A hétvége során két csapat küldötteivel is találkozott Manning, előbb a Denver Broncos, később pedig az Arizona Cardinals ajánlatát hallgatta végig a négyszeres alapszakasz MVP. A hírek szerint a Miami Dolphins szintén jó eséllyel pályázik a szabadügynök-piac legértékesebb játékosának elhódítására, ám a Seattle Seahawks is kétségbeesetten próbál összehozni egy találkozót Manninggel.
 
Természetesen a fogadóirodák sem mehetnek el szó nélkül az esemény mellett, a SportsInteracionnél például fogadhatunk arra, hogy melyik lesz Manning következő csapata.
 
Tegnap a legnagyobb esélyt még a Miaminak adták (2.25), őket követte a Denver, valamint az Arizona együttese, egyaránt 3-as oddsszal. Azóta nagyot fordult a világ, talán valamit tudnak is a bukmékerek, hiszen a Denver toronymagas esélyessé lépett elő, immáron csak 1.91-es nyereményszorzót kínálnak erre a lehetőségre. A jelek szerint tehát jól sikerült a hétvégi megbeszélés…
 
Egy biztos, a Denvernek égető szüksége van egy jó irányítóra, hiszen a Tebow-féle varázslat nem fog sokáig tartani, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy a 11-szeres Pro Bowl játékos hatalmas rizikót jelent bármely csapat számára, hiszen egyelőre nem lehet tudni, hogy mekkora a veszélye annak, hogy kiújuljon Manning nyaksérülése, sőt az is kétséges, hogy egyáltalán fel tud-e majd épülni 100%-osan.
 
Még olyan extrém kimenetelekre is fogadhatunk, mint hogy Manning a CFL-ben (Kanadai Futball-Liga) köt ki, vagy hogy egyáltalán nem fog szerződést kötni a szezonra… Íme, néhány lehetőség:
 
 
 
Ti kire fogadnátok?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr594313805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása