Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy az Anzsinál rengeteg pénz van, elég csak abból kiindulni, hogy milyen összegeket fizettek ki egy-egy játékosért, vagy hogy mekkora fizetést kapnak bizonyos labdarúgók.

Samuel Eto’o-ért anno 27 millió eurót fizetett Suleyman Kerimov, ám ez nem minden, hiszen a kameruni csatár szezononként 20 millió eurót kap fizetésként, amiben persze nincsenek benne a különböző prémiumok, ezzel pedig ő a világ legjobban kereső játékosa.
 
 Samuel Eto’o fizetése
 
Roberto Carlos születésnapjára például 3 millió dollárt áldozott a világ 118. leggazdagabb embere, a brazil sztárnak rendezett partyn fellépett Flo-Rida, a zártkörű koncert 1.5 millió dollárba fájt, ezen kívül a hátvéd még egy Bugattit is kapott…
 
Roberto Carlos ilyen Bugattit kapott 
 
A dagesztáni alakulat legutóbb a Dinamo Moszkva otthonában nyert, a mérkőzés után pedig napvilágot láttak bizonyos hírek, amelyek azt taglalják, hogy milyen prémiumot kapott a győzelem után az edzői stáb.
 
Guus Hiddinknek például 15 millió forintot ért az 1-0-s siker, de még a pályaedzők is 7.3 millió forintot tehettek zsebre a meccs után. Összehasonlításképpen, a magyar bajnokságban a játékosok maximum 100-200 ezer forintot kapnak egy-egy fontos győzelemért…
 
A holland sztáredzőt persze meg kell fizetni, hiszen korábban már nem akármilyen eredményeket ért el. A holland válogatottat 1998-ban elődöntőig vezette a vb-n, de később Dél Koreával is odaért a negyedik helyre, Oroszországgal pedig a 2008-as EB-n volt elődöntős, ami a válogatott legjobb szereplésének bizonyult a Szovjetunió felbomlása után. Hiddink korábban a Chelsea, a Fenerbahce, a Valencia, valamint a Real Madrid edzője is volt. A holland trénert egyébként évi 20 millió dollárért írt alá az Anzsihoz.
 
A mérkőzés pikantériáját persze Dzsudzsák Balázs szolgáltatta, aki nemrég pont a Mahacskalától igazolt a Dinamo Moszkvához. Szerintetek megérte váltani?

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr904299543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jacksly 2012.03.09. 12:43:55

Balázs nem játszott azon a meccsen... Ha játszik, lehet, hogy nem nyer az Anzsi... és akkor ezek a prémiumok sem kerülnek kifizetésre...

nlght84 2012.03.09. 14:38:29

annyi pénzért É-Koreában is fociznék, nemhogy Moszkvában luxus körülmények között élve...

histar007 2012.03.09. 14:52:00

Azért anno ment a fikázás, anyázás, trollkodás. Most szegény Dzsudzsák azért lesz hülye mert elment egy ilyen csapattól...

is 2012.03.09. 15:21:49

@nlght84: hiányzik egy vessző:

annyi pénzért É-Koreában is fociznék, nemhogy Moszkvában luxus körülmények között, élve...

:D

Címkék: sportfogadás

6 komment

süti beállítások módosítása