Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Az utóbbi időben egyre több pletyka kap szárnyra a Real Madrid vezetőedzőjével, José Mourinhóval kapcsolatban. A legfrissebb információk szerint a portugál tréner nemrég Londonban „randizott” egy ingatlanügynökkel, ez pedig könnyen jelentheti azt, hogy Mourinho a közeljövőben visszatér az angol fővárosba.

Mourinho és az ingatlanügynök - Fotó: thesun.co.uk

A sztáredző az utóbbi időben nyíltan vállalta, hogy Angliában sokkal jobban érezte magát, mint Madridban, ami valljuk be nem csoda. A királyi gárdánál hatalmas nyomás nehezedik a portugálra, ráadásul a spanyol kiruccanás eddig nem sült el túl jó, csupán egy Király-Kupát nyert a csapattal, ám idén úgy néz ki, hogy a hőn áhított bajnoki cím is meglesz, de ez egy Real szintű klubnál édeskevés.

A Hathárom.hu legfrissebb információi alapján tehát jó okkal feltételezhetjük, hogy Mourinho visszatér sikerei helyszínére, Londonba, ám nagy kérdés, hogy vajon melyik csapathoz? A Stan James fogadóirodánál már régóta lehet fogadni a portugál tréner jövőjére, íme, néhány lehetőség.

A komoly bajban lévő Chelsea-nek ideális megoldás lenne Mourinho visszatérése, erre 4-es oddsot kínál az iroda.

A londoni találkozó után könnyen szóba jöhet még a Tottenham, esetleg az Arsenal csapata, előbbire 4.33, utóbbira 7-es nyereményszorzót kínál a Stan James.

Mindkét manchesteri csapatnál megfontolandó lehet az edzőváltás, hiszen a Unitednél Ferguson kiöregedőben van, a Citynél pedig a nagyratörő tervek megvalósításához sokak szerint nem lesz elég Mancini szakértelme. Ha Mourinho bármelyik manchesteri csapatnál kötne ki, mindkét esetben 7-szeres pénzt fizetne az iroda.

Az angol nemzeti együttesnek is szüksége lenne egy jó kapitányra, hiszen Capello távozása után Stuart Pierce lett az ideiglenes szövetségi kapitány, így arra is van esély, hogy a portugál karrierje során először egy válogatotthoz kerül majd, ám erre a Stan James szerint elég kicsi az esély, hiszen 13-as oddsot kínálnak erre az opcióra.

A szigetországi csapatok mellett különböző híres klubokra is fogadhatunk, íme a teljes lista:

Mourinho következő csapataOdds
Chelsea4.00
Tottenham4.33
Manchester City7.00
Manchester United7.00
Liverpool7.00
Arsenal7.00
Bármely nemzeti válogatott13.00
Paris St. Germain17.00
Inter21.00
Bayern München21.00
Juventus21.00
AC Milan21.00
Porto21.00
Barcelona26.00

 

Egy biztos, ha az a bizonyos londoni ingatlanügynök netán azzal is tisztában van, hogy hova igazol majd Mourinho, akkor bizony reszkethetnek a fogadóirodák…

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr244264732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: sportfogadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása