Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

A Barátok Közt gyönyörű színésznője, Kiss Ramóna egy éve talált egymásra az egyik legismertebb magyar pókerjátékossal, akit most az év kiemelt nemzetközi pókerverseny-sorozatára, a PCA-ra is követett.

A WPT Bajnok Tóth Richárd ezúttal nem ért el eredményt a Bahamákon megrendezett versenyeken, de így legalább több időt tölthetett párjával a festői szépségű szigeten. A twitteren közölt képeik alapján nagyon jól érzik magukat. 

kr2-gv1.jpg

kr1-gv1.jpgKiss Ramóna a Bahamákon

kr3-gv1.jpgDrink or Not to Drink?... What a Stupid Question!!!

A PokerStars Caribbean Adventure (PCA) az év első kiemelt nemzetközi pókerverseny-sorozatának számít. Rendre hatalmas mezőny gyűlik össze a tornákon, hiszen dollármilliós nyereményekért pókerezhetnek a játékosok, emellett a Bahamák trópusi éghajlata is vonzó számukra.

A külföldi pókerklasszisok mellett a legjobb magyar kártyások is évről évre asztalhoz ülnek az Atlantis Resort & Casino kártyatermében. Idén például Zsuffa Miklós vágott zsebre nagy pénzt: 26 ezer dollárt, vagyis mintegy 5,5 millió forintot kapott a főversenyen elért 62. helyezéséért.   

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr175018295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.01.15. 18:21:15

Hamarosan csatlakozhat a Sugabirds luvnyákhoz. Azon a szinten van.

Címkék: póker Bahamák Kiss Ramóna PCA

1 komment

süti beállítások módosítása