Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

A másságát nyíltan vállaló kétszeres WSOP bajnok, Vanessa Selbst a twitteren jelentette be, megkérte kedvese, Miranda Foster kezét, aki igent mondott.

"Eljegyeztem @mm_forstert! Mondtam neki, hogy mindenképp ma este akartam megkérni a kezét, mert szeretném, ha szerencsét hozna a holnapi Super High Roller versenyen".

Selbstnek végül nem hozott szerencsét a lánykérés, a fizető helyek előtt búcsúzott az év első kiemelt versenyének számító 100 ezer dollár nevezési díjú PCA Super High Rollertől. De ez sem rontotta el a boldogságát.

Vanessa Selbst és Miranda Foster:

vanessa-miranda-gv.jpg
A 28 éves Selbst napjaink legjobb női pókeresének számít. Két WSOP címe mellett többek közt megnyerte a 2010-es Partouche Poker Tour főversenyét, amiért 1 823 430 dollárt kapott. Teljes élő torna nyereménye 5 579 616 dollár (körülbelül 1,1 milliárd forint).

Selbst sosem csinált titkot abból, hogy saját neméhez vonzódik, blogjában több alkalommal írt erről. Ő volt az első pókeres, aki nagy nyilvánosság előtt felvállalta másságát.

Az eljegyzés bejelentése óta sokan küldtek jókívánságokat a párnak, köztük olyan ismert pókerprofik, mint például Dan O'Brien, Bryan Devonshire, Todd Terry, Shaun Deeb, Sorel Mizzi, Mike McDonald és Matt Matros.

Az egyneműek házassága az Egyesült Államok kilenc államában engedélyezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr885006473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: póker házasság eljegyzés Vanessa Selbst Miranda Foster

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása