Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Dean "bogan4life" Bogan a nemzetközi online pókerközösség elismert, kedvelt alakja, főként stratégiával és szponzorációval kapcsolatos írásairól ismert. Az ausztrál pókerprofi sikeres játékos, boldog családapa és kiegyensúlyozottan él, de ez nem mindig volt így, korábban súlyos depresszióval küzdött, 21 évesen öngyilkosságot kísérelt meg.

Bár barátai mellette áltak, és sokat köszönhet nekik, mint mondja, sosem mászott volna ki a gödörből a fiatalkori öngyilkosság visszaszorításáért küzdő ausztrál szervezet, az Orygen Youth Health segítsége nélkül. Ezért úgy gondolta, mivel saját élete már rendben van, itt az ideje, hogy ő segítsen másokon: nem mindennapi kihívással igyekezett pénzt gyűjteni a szervezet számára.

beer-1.png


Bogan a legnagyobb nemzetközi pókeres fórumon, a 2+2-n számolt be a kihívás részleteiről:

"Kábé tavaly ilyenkor Rowniwn (Marc Radgen - a szerk) és én végrehajtottuk az Igyál Jótékonyságból kihívást, megnéztük, ki tudja a legtöbb pénzt összegyűjteni jótékony célra sörözés közbeni pókerrel. Az akkori és mostani küldetés között nincs nagy különbség, legfeljebb, hogy a mostaniban Marc nincs benne, nincs ideje, vakációzik, vagy összejött neki valami csaj, mit tudom én.

Mint a legtöbben tudjátok, korábban depresszióm, bipoláris zavarom volt, amiről senkivel sem beszéltem, igyekeztem elrejteni, és ez odáig vezetett, hogy 21 évesen megpróbáltam gyógyszerekkel túladagolni magam a fürdőszobában. Végül megkaptam azt a segítséget, amire szükségem volt, és sikerült helyrehozni az életem. Szerencsém volt, de sok gyerek nem ilyen szerencsés. Talán egy újabb generáció kell ahhoz, hogy a hozzám hasonlók megítélése változzon a köztudatban, de remélem, csak idő kérdése, és nagyobb odafigyelést tanusít a társadalom.

Mindenkit megvisel, ha egy barát, családtag öngyilkos lesz, ilyenkor felmerülnek a vádak: látnom kellett volna; valakinek észre kellett volna vennie; pedig ott voltam; pedig valaki más ott volt; megelőzhettem volna; valaki más megelőzhette volna a tragédiát. Én most vállalom, hogy bohócot csinálok magamból 24 órás adásban, azért hogy nagyobb figyelmet kapjon ez a nem is olyan ritka probléma.

Küldetés: Kutakodtam a legtöbbet játszó pókeresek között, és azt mondhatom, a világon senki sem tolt le 800-nál több játékot egy nap során. Az egyéni legjobbam 650 darab 180 fős S&G, de most megpróbálok 900-at letolni jellemzően $8, $15 és $35 téten. Amennyiben szükséges, kisebb téteket is beveszek, hogy maximalizáljam az asztalszámom.

Tudom, hogy 35-50 asztalon pókerezni 24 órán át nem könnyű feladat, de azért én megiszom legalább 30 sört is, az eseményeket pedig live stream követhetitek.

Mikor: 2012 november 12-én éjfélkor kezdek, és 24 órán át játszom.

Adományozási eskü: Összes nyereségemmel az Orygen Youth Health munkáját támogatom, akik a mentális problémákkal küzdő fiatalokért dolgoznak, azért hogy csökkenjen a fiatalkori depressziósok és öngyilkosok száma. Az általam szponzorált játékosok rám eső profitjának 50%-át is felajánlom ugyanerre a célra. Ha veszteséges napot zárok, az elbukott összeggel megegyező pénzt utalok.

Ugyanakkor mindenféle hülye fogadásban benne vagyok, például ha valaki küld X összeget, minden alkalommal iszom egyet, például ha dobnom kell a döntő asztalon, satöbbi.

Hogy tudsz segíteni/csatlakozni: Mivel semmit sem annyira jó egyedül csinálni, jó lenne, ha csatlakoznátok hozzám a játékban, és ti is adományoznátok a cél érdekében.

Olyan emberek jelentkezését várom, akik szintén felajánlanák a napi profitjuk X százalékát, vagy mondjuk küldenének minimum $0,01-t minden játékért, amire regisztrálok. Választhatod az Orygen támogatását, vagy támogass bármilyen, a fiatalok mentális problémáival foglalkozó szervezetet a te környékeden"- írta, illetve csatolta a sörfogyasztási technikájáról készült videót.


Bár a 900 db. 180 fős Sit&Go lejátszása önmagában is nehéz feladat, Bogan később elmondta, a nagyobb figyelem eléréséért vállalta a 30 sör elfogyasztását. Úgy gondolta, ezzel nemcsak a pókeresekhez jut majd el a kihívás híre, hanem nagyobb tömegekhez is, ugyanakkor elismerte, a póker és az ivás nem a legjobb háttér egy ilyen jellegű kampányban.

Az ausztrál profi végül nem tudta lejátszania a rekordhoz szükséges játékmennyiséget, a sörökkel azonban nem akadt problémája, emellett sikerült több mint 5 ezer dollárt (körülbelül egymillió forint) nyernie, összesen pedig több mint 10 ezer dollár gyűlt össze az Orygen Youth Health számára.  

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr174908794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: póker jótékonyság Dean Bogan rekord-kísérlet

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása