Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Az iPod "bűvésztrükkjeiről" ismertté vált, de a nagyobb hatás érdekében a legfrissebb technikai vívmányokat is bevető cyber illuzionista, Marco Tempest, egy kártyapakli segítségével bűvölte el a közönséget a TED (Technology, Entertainment, Design – technológia, szórakoztatás, dizájn) konferencián.   

"Egy kártyapakli jelei, számai és színei összefüggésben vannak az évszakokkal, a holdciklusokkal és a naptárral. Marco Tempest felteszi a kibővített valóságot mutató szemüvegét, és olyan kártyatrükköt mutat be, amilyet még nem láttak, lírai mesét szőve az osztás közben" - olvasható Tempest TED-es fellépésének ajánlójában.

Az első TED konferenciára 1984-ben került sor, egyszeri eseménynek szánták, de a siker miatt újra és újra megtartották, 1990-től évente megrendezik. Az Egyesült Államokon kívül Európában és Ázsiában is tartanak előadásokat, amelyeken napjaink nagy gondolkodói, meghatározó személyiségei lépnek fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr764893815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: illuzió kártyatrükk TED Marco Tempest

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása