Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

A póker profik híresek arról, hogy nemcsak a pókerasztaloknál kockáztatnak nagy összegeket, az őrült fogadásoktól sem riadnak vissza. Ted Forrest például kétmillió dollárért vállalta, hogy két hónap alatt csontváz vékonyságúra fogy, Ashton Griffin pedig 70 mérföldet futott 24 óra alatt egy 300 ezer dolláros, Haseeb Qureshivel kötött fogadás kedvéért. A legnagyobb érdeklődés azonban egyértelműen azokat a fogadásokat kíséri, amelyek során küzdősportban csapnak össze póker profik.

Az első ilyen jellegű fogadás Gus Hansen és Theo Jorgensen nevéhez köthető. A két dán a koppenhágai KB Hallen sportcsarnokban húzott bokszkesztyűt 2009 februárjában, egy squash pályán történt nézeteltérés rendezése miatt. A mérkőzés Jorgensen sikerét hozta, aki 35 ezer dollárt vágott zsebre a pontozásos győzelemmel.

A későbbiekben például Bertrand "ElkY" Grospellier és Lex Veldhuis vállalt be kickbox meccset, de a két csinos pókeres hölgy, Liv Boeree és Melissa Castello összecsapását is érdemes kiemelni.

A hétvégén újabb bunyó bejelentésére került sor, amelyet a világ egyik legjobb tornajátékosaként számon tartott Shaun Deeb és a high stakes cash game specialista Richard Ashby vív egymással. A két pókeres fejenként 50 ezer dollárt kockáztat, és sokan meglepődtek, hogy Deeb elfogadta Ashby kihívását, hiszen finoman fogalmazva sem sportos alkatáról híres.

shaun-deeb-boksz-gv.jpg

Deeb mindenesetre nincs megijedve, vagy csak nem mérte fel kellően a helyzetet, hiszen mindössze annyit írt a meccsről a twitteren: "szórakoztató módja lesz annak, hogy magamra szedjek egy kis erőnlétet".


Gus Hansen vs Theo Jorgensen


ElkY vs Lex Veldhuis


Liv Boeree vs Melissa Castello

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr284854296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: póker boksz bunyó shaun deeb richard ashby

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása