Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Antonio Esfandiari a világ legtöbbet nyert torna játékosa, 23,4 millió dollárt (körülbelül 5,2 milliárd forint) kártyázott össze eddigi pályafutása során. Legnagyobb sikerét a nyári pókervébén (WSOP) aratta, megnyerte minden idők legdrágább versenyét, az 1 000 000 dollár nevezési díjú Big One-t, amivel 18,3 millió dollárt vágott zsebre.

esf-bg-14.PNG
Esfandiari, aki a napokban ismét szép sikert aratott, megnyerte a póker világbajnokság európai szakaszának (WSOP Europe) 1 000 eurós No Limit Hold'em versenyét (126 ezer euró nyeremény), nemcsak kártyatudásáról híres, hanem extravagáns életmódjáról is, Big One győzelmét követően például hosszú party-túrába kezdett, előbb Michael Phelpsszel és más barátokkal a Maldív-szigeteken bulizott, majd a nevadai sivatagba tette át székhelyét, ahol részt vett a világ legőrültebb fesztiválján, a Burning Man-en.

A 34 éves amerikai pókerprofi a csinos hölgyeket sem veti, és bár a legmagasabb téteken érzi igazán elemében magát a pókerasztalnál, dögös szupermodellek kedvéért egy kis strip pókerre is kapható. Az alábbi videóban Esfandiari és más pókerprofik készülnek vetkőzős pókerben összecsapni a Sara Jean Underwood fémjelezte modellcsapattal.

Esfandiari 4:00-tól tűnik fel:

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr394820199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: póker vetkőzés szupermodell Antonio Esfandiari strip póker Sara Jean Underwood

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása