Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Az ATP férfi világranglista jelenlegi harmadik helyezettje, Rafael Nadal keményen dolgozik azon, hogy minél jobb pókeres váljon belőle. Erre a mentalitásra építette a PokerStars Nadal fémjelezte kampányát is. A legfrissebb videóban Nadal a blöffölés képességét igyekszik fejleszteni: feladata, hogy elhitesse egy golfpálya vendégeivel, ő nem Nadal, a teniszcsillag, hanem Tony, a recepciós...

A piacvezető online pókerterem, a PokerStars július 21-én jelentette be, profi csapatába igazolta 2008 olimpiai aranyérmesét, és Nadal pókeres megjelenése a mai napig slágertémák számít a pókervilágban.

"Nem érdekel, hogy a legjobb 200 között vagyok a világon, vagy én vagyok a legbénább - csak arra törekszem, hogy önmagamhoz mérten a legjobbamat nyújtsam a kártyaasztaloknál. Amikor a barátaimmal golfozunk, akkor is a legjobbamat akarom hozni, ezért olyankor is nagyon keményen dolgozom. A pókerben is az a cél, hogy napról napra fejlődjek. A PokerStars saját edzőt fogadott nekem, és tanácsokat kapok a terem játékosaitól a világ minden tájáról, vagyis minden körülmény adott a fejlődéshez" - nyilatkozta PokerStars szerződésének aláírását követően.

Nadal jelenleg ráér a pókerrel foglalkozni, hiszen az angol nyílt teniszbajnokságon lépett pályára utoljára, ezután makacs térdsérülése miatt nem vett részt a londoni olimpián és a US Openen sem. Várhatóan a novemberi ATP-világbajnokságot is kihagyja.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr174805882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: reklám póker blöff rafa nadal

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása