Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Miközben a pókeres hölgyek egyre szebb sikereket szállítanak a kártyaasztaloktól, Vanessa Selbst például idén már második póker világbajnoki karkötőjét szerezte meg, 5,4 millió dollárra növelve élő torna nyereményét, a gyönyörű modellek számára is kiugrási lehetőséget jelent a póker világa. Többek közt a magyar szépségkirálynő, Polgár Kriszta is a pókerben találta meg a számítását: pókeres eredményei mellett a Peoples Poker Tour (PPT) arca volt, emellett élő és online pókertermet is képviselt.

polgar-gv-45.png
A póker leghíresebb reklámbabái azonban egyértelműen az amerikai World Poker Tour (WPT) sorozatot hirdető Royal Flush Girls csapathoz tartoznak. A Royal Flush Girls tagság egyenes utat jelent a csinos hölgyek számára a nemzetközi celebvilág felé, leghíresebb tagjuk, Melanie Iglesias ma már producerekkel a háta mögött építgeti énekesi karrierjét.

Nemrégiben Brittany Bell, Ivy Teves, Danielle Ruiz, Tugba Ercan, Jeannie Duffy és Angelique Velez is klippel jelentkezett, a szexi pókeres csajok rappelve promótálják a WPT sorozatot. Bár zenei teljesítményüket nem értékelnénk, látnivaló bőven akad...

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr734790267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: póker rap wpt royal flush girls

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása