Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Michael Phelps négy aranyérmet szerzett a 2012-es olimpián. A londoni éremhalmozást követően figyelme ismét legfőbb szenvedélye, a póker felé fordult: előbb a Maldív-szigeteken nyaralt pókeres barátaival - barátnőjét, Megan Rossee-t is otthon hagyta -, az elmúlt néhány napban pedig a Las Vegas-i Caesar's Palace kaszinó magas tétes pókerasztalain kártyázott.

phelps-index (1).jpg

Phelps már régóta hangoztatja, úszókarrierje befejeztével pókeresként szeretne sikereket elérni, ám eredményei eddig nem igazolták tehetségét a kártyában, számítások szerint több százezer dollárt hagyott a pókerasztaloknál.

A vegasi portya alkalmával viszont sokat nyert, legjobb napján 100 ezer dollár (22 millió forint) nyereménnyel távozott. Eredménye valószínűleg annak is köszönhető, hogy ezúttal nem profik közt igyekezett helytállni, hanem gazdag üzletemberek szerettek volna kártyázni az olimpiai bajnokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1004754664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: póker high michael phelps stakes

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása