Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Már beszámoltunk róla, Sam Trickettel nagyon szalad a szekér, csak az elmúlt két évben 14,8 millió amerikai dollárt nyert versenyeken, ami mintegy 3,2 milliárd forintnak felel meg. Igaz, a brit pókeres a Matcbookkal kötött szponzori szerződése miatt csak nyereménye felét vágja zsebre (a megállapodás szerint szponzora fizeti nevezési díjait, cserébe viszont Trickett nyereményének fele a Matchbookot illeti), az összeg azonban - visszafogottan fogalmazva - így is jelentős.

sam_trickett_88.jpg

Bár a high stakes profi számára minden adott a fényűző élethez, jellemzően nem szórja a pénzt, például a mai napig szülővárosában, Retfordban lakik.

Trickett néhány napja mégis komoly összegtől szabadult meg, egy Ferrari 458 Spiderrel tért haza, aminek értéke 65 millió forint körül mozog.

"Életem legrosszabb pénzügyi döntését hoztam, de nem tudom letörölni a vigyort a képemről" - írta.

ferrari-spider-trickett.jpg

A feltűnő sportkocsik persze ma már a póker profik védjegyének számítanak, emlékezetes, amikor az online profi "p0krparty" Lamborghinivel üzent riválisának, akitől egyetlen játszmában nyerte el a gépjármű árát.

pokrparty-gavz-63.jpg"Köszi Gavz; Féltékeny vagy?; - P0krpaty"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr74744219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Címkék: póker 458 Ferrari Spider sam trickett

1 komment

süti beállítások módosítása