Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

A 22 éves high stakes pókeres, Jens "Jeans89" Kyllönen eddig remek évet tudhat maga mögött, 1,5 millió dollárt (mintegy 330 millió forint) nyert magas tétes online játékokban. Ezzel az 5. legnagyobb internetes nyerőnek számít 2012-ben cash game asztalokon.

jens-kyllonen-gv-3.jpgJens Kyllönen

A finn profi tehát igencsak magasra száguldott a póker hullámvasútján, sikereinek köszönhetően pedig úgy döntött, egy űrhajót is kipróbál: a  Virgin Galactic űrhajójának fedélzetén hagyja el a Földet várhatóan 2014-ben. Az utazás 160 ezer euróba került (körülbelül 35 millió forint), ami bagatell kiadás Kyllönennek, a $1 000 000 nevezési díjú WSOP Big One tornára is gond nélkül kicsengette a regisztrációs díjat, bár kétségtelen, szponzorok segítségével.

A verseny egyébként kudarcot hozott Kyllönen számára, a 46. helyet szerezte meg 48 induló között, az űrrepülés várhatóan jóval nagyobb élményt jelent majd.

"Mindig is lenyűgözött az űr, és most lehetőségem van rá, hogy az elsők között eljussak oda, úgy éreztem, ezt semmiképp sem hagyhatom ki" - nyilatkozta Kyllönen, akinek néhány napos kiképzésen kell majd részt vennie az utat megelőzően a SpacePort America űrrepülőtéren.

Az Új-Mexikóban található Spaceport America a világ első kereskedelmi célokra készült űrrepülőtere, a brit milliárdos Richard Branson és cége, a Virgin Galactic tulajdonában áll. A tervek szerint idén kezdődik meg a kereskedelmi űrutazás.


Korábban a világhírű Cirque de Soleil cirkusztársulat milliárdos tulajdonosa, nem mellesleg a póker történetének legnagyobb vesztője, Guy Laliberté is részt vett egy űrutazáson, 35 millió dollárt fizetett a retúrjegyért, és 12 napot töltött a Nemzetközi Űrállomáson.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr984737494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: póker világűr űrrepülés jens kyllonen

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása