Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Antonio Esfandiari már azelőtt is a pókertársadalom jellegzetes és népszerű figurája volt, hogy idén júliusban történelmet írt: megnyerte ugyanis minden idők legdrágább pókerversenyét, a Cirque du Soleil-tulajdonos Guy Laliberté által szervezett Big One versenyt. A tornára $1.000.000 volt a nevezési díj, Esfandiari győzelme pedig $18.346.673-t, mostani árfolyamon mintegy 4.081.217.000 Ft-ot hozott számára. De mit lehet ennyi pénzzel kezdeni? A Mágus becenevű pókeresnek, úgy tűnik, nagyon határozott elképzelései vannak.

Michael-Phelps-eshirespokerbaratai.jpg

Idén júliusban Antonio Esfandiari megnyerte a World Series of Poker 55. számú versenyét. Az $1.000.000 nevezési díjú torna minden idők legdrágábbja volt, így az első helyezésért járó díj is rekord összegnek számít: $18.346.673, vagyis csaknem 4,1 milliárd forint. Bár sejthető, hogy ennek egy része szponzorait illeti, minden bizonnyal elég marad a számláján ahhoz, hogy ezentúl bármilyen elképzelését megvalósíthassa.

A gyakorlatban Esfandiari elsőként a Maldív-szigetekre utazott egy kis pókeres vakációra; útján olyan sztárok kísérték, mint Phil Laak, Jeff Gross és Michael Phelps, akiről köztudott, hogy remekül érzi magát pókeres barátai társaságában és még az Olimpia záróünnepségét is kihagyta az utazás kedvéért.

Bár a nyaralás már véget ért, a Mágus máris a nyár legnagyobb dobására készül, legalábbis Twitteres bejegyzései alapján ezt várta a legjobban: jó barátjával, Phil Laakkal idén is ellátogatnak a népszerű Burning Man fesztiválra, mely a maga felszabadító, kissé szürreális élményével sok amerikai életét változtatta már meg gyökeresen:

"Kevesebb mint egy hét van hátra, aztán pakolunk és megyünk a Burning Manre. Egész évben MOST vagyok a legizgatottabb. Készen állsz, @RealPhilLaak?!? " – írta Twitterén Esfandiari.

Az élményt talán még az sem rontja el számukra, hogy a póker világ egyik legvitatottabb megítélésű szereplője is szeretne velük tartani, Mike "The Mouth" Matusow:

"@MagicAntonio hogyan tudom megszervezni az utat, mindig is el akartam rá menni #hívj" – írta neki.

A teli pénztárcának azonban van még egy előnye: a vállalkozó kedvűeket a legőrültebb, legabszurdabb és néha legmegalázóbb helyzetekbe lehet hozni külön fogadások révén. Esfandiari például fent említett cimborájával, Jeff Gross-szal kötött fogadást $30.000 értékben, hogy Gross nem tud 6 hónapig cölibátusban élni.

"ŐRÜLT fogadás! @Jgross5 nem érhet nőhöz EGYÁLTALÁN a következő 6 hónapban. ölelés, véletlen érintkezés megengedett – de SEMMI szexualitás" – tette közzé a feltételeket.

Gross külön Twittert indított a fogadás idejére, melyen követhetőek a szenvedései. Eddigi utolsó, releváns bejegyzése így hangzik:

"Már két hete élek cölibátusban. Én vagyok az esélytelenebb, de megcsinálom."

A pókeres körökben közvetlen és laza stílusa miatt rendkívül népszerű Esfandiari bő másfél hónapja egy életre biztosította magának az anyagi biztonságot, így már nyugodtan ráér a következő fogadáson törni a fejét. Szerintetek mit talál ki legközelebb?

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr124729927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: póker

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása