Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Sam Trickett napjaink egyik legsikeresebb játékosa. Júliusban minden idők legdrágább versenyén, a WSOP Big ONE-on szerzett 2. helyezést, amivel 10 112 001 dollárt kaszált, de a tavalyi éve is kimagasló volt, 4,5 millió dollár élő torna nyereményt szállított. Többek közt megnyerte az Aussie Millions High Roller versenyét és a Partouche Poker Tour nagydöntőjét. Teljesítményéért az Év Játékosának választották.

sam-trickett-gv.pngSam Trickett

A 26 éves brit profi azonban kivételes torna eredményei ellenére cash game specialistának számít, sokak szerint a világ legjobbja ebben a műfajban. Nem meglepetés, hogy a nyári póker világbajnokság után nyomban a high stakes cash game játékok fellegvárába, Makaóra utazott, ahol őrült téteken pókereznek ázsiai üzletemberek és póker profik. 

Bár Trickett makaói eredményéről jelenleg nincs információ, úgy fest, a megszokottnál is nagyobb partik futnak az impozáns StarWorld kaszinó legmagasabb tétes részlegén. Legalábbis erre utal Trickett egyik legfrissebb twitter-bejegyzése, illetve az ehhez csatolt fotó.

"Minden plakett 100.000 HKD (£8k). Rátok hagyom a matekot. :) És még csak nem is nyertem ma" - írta. Akinek nincs kedve a számolgatáshoz, annak eláruljuk, 1,8 millió amerikai dollár értékben hevert plakett Trickett előtt, ez mintegy 400 millió forint.

trickett-macau-stack-gv.jpg

Trickett fiatalon emelkedett a póker legjobbjai közé, fényűző élete pedig sokakból vált ki irigységet. Emlékezetes, a WSOP utolsó napjaiban hat férfi támadta meg egy klub kijáratánál, minden előzmény nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr204713581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: high stakes cash game Makaó Sam Trickett

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása