Lapcsaládunk

Hatharom.com

Nincs megjeleníthető elem

Sportfogadás

Érdekességek a sportfogadás világából.

Friss topikok

Sam Trickett a fiatal generáció egyik legeredményesebb cash game pókerese, de a tornajátékban is rendkívül sikeres. A brit profi július 4-én újabb kiváló eredménnyel jelentkezett: 2. helyet szerzett minden idők legdrágább versenyén, a $1.000.000 Big One-on. Helyezése hatalmas összeget, 10.112.001 dollárt hozott a számára, aminek köszönhetően élő torna össznyereménye 16.471.099 dollárra nőtt.

Ennél csak a Big One-t megnyerő Antonio Esfandiari, Erik Seidel ($16.945.834) és Phil Ivey ($16.691.415) keresett többet pókerversenyeken.

Valószínűleg épp a hatalmas nyeremény az oka, hogy a mindössze 26 éves Trickettet hat férfi megtámadta, és brutálisan megverte egy Las Vegas-i klub kijáratánál magyar idő szerint július 5-én hajnalban, a barátnőjét, Natasha Sandhut pedig leköpték. A pókeres a twitteren számolt be az esetről.

"Nagyszerű napunk volt, majd hat fickó megtámadott, és ezt tették velem. Komolyan, WTF? Nem is lehetnék mérgesebb... #gyávák".

Sam-Trickett-070512L.jpg


"Ez történik, ha sikeres vagy? A szart is kiverték belőlem, @NatashaSandhu-t pedig leköpték, és mindezt a semmiért" - írta Trickett.

Sandhu is tweetelt az esetről: "Nem rablás volt, egyszerűen semmi előzménye sem volt... Mindenesetre most egy kis minőségi kikapcsolódás következik számunkra".

trickett_GF.jpg

Tavaly decemberben a 2010-es pókervilágbajnokot, Jonathan Duhamelt érte támadás, igaz, annak az esetnek rablás volt a mozgatórugója.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamblingvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr24632664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RedRum 2012.07.06. 15:50:36

Elég sok embert vernek meg hasonló módon, "minden ok nélkül", csak éppen maradnak nyomorékok egész életükre, és nem kesereg rajta semmiféle blog. Egy, szervezett bűnözés aktív részesét, és a "minek dolgozni, ha lopni, csalni - bocsánat, blöffölni - is lehet" kiváló emberformáló szemlélet egyik elsőszámú kirakatbábúját megsímogatják, és hír lesz belőle. Ez sokkal nagyobb probléma.

Alter_EGO 2012.07.06. 16:02:00

@RedRum: Te egy tipikus megkeseredett idióta lehetsz... Nyilván rólad vagy rólam nem fognak írni, ha valaki pofán baszna, mivel nincs hírértéke. Az igazi problémát a hozzád hasonló, mindenben csak a negatívumot kereső emberek jelentik.

bunkocska 2012.07.06. 16:07:52

Szerintem mind1 kiről van szó, nem hiszem, hogy megérdemelte volna, hogy igy megverjék. Ha igy meg tudja keresni a kenyerét, nem értem miért kell irigyelni? Csináld utána ha ennyire nem tetszik. Nem hiába nem túl sok jó pókeres van a világban. Noha én nagy részben szerencsejátéknak tartom, azért, hogz nagyrészben ugyanazok nyernek ezért kell, hogy legyen benne valami logika is és matematika is.

Gombperec hídlakó 2012.07.06. 16:41:08

Általában az ilyen esetekről utólag kiderül, hogy azért nem "csak úgy megverték, mert éppen ott volt". Egy ilyen emberről, és a ránézésre is szimpatikus barátnőjéről (ja, bocsánat, a fickó 16 milliójának a barátnőjéről) simán el tudom képzelni, hogy nekiálltak arcoskodni, mert azt gondolták, hogy mivel nekik van pénzük, ezért nekik mindent szabad (tipikus hozzáállás azoktól, akik nem dolgoztak meg a pénzükért). Aztán most meg meg vannak lepődve, hogy kaptak egy taslit... (Ha valakit "brutálisan" megvernek, az nem twittel pár óra múlva, hanem az intenzív osztályon hallgatja a saját szívének a csipogását...)

s 2012.07.06. 16:48:19

@RedRum: Pókerben veszteni is lehet. Kurvasokat. Ha ezt megúsztad, még mindig ott van, hogy elbaszhatod a nyereményed faszságokra. Ha azt is megúsztad, akkor simán lelőhetnek, mint egy kutyát. (A colt erősebb az ászpókernél.) Ha ez sem, akkor elverhet hat faszszopó, mint azt a péda mutatja. Ne irígykedj, nem könnyű kenyér ez, még ha annak is látod. Menj vissza szépen a tüzéptelepre, és etesd meg a kutyákat.

RedRum 2012.07.06. 17:11:28

@Alter_EGO: Háát, bizonyos értelemben igazad van, lévén, hogy a hozzád hasonló gondolkodás túlburjánzása miatt zűlöttünk kollektíve ilyen mélyre globálisan, és ez ok szerintem a megkeseredésre. Mert bizony lenne hírértéke annak, hogy valakit, bárkit bárhol megvernek. De megnyugtatlak megoldottam a kérdést, és lehet tisztességesen is művelni ezt az élet nevű dolgot, méghozzá úgy, hogy elég jól éljen az ember. Mikor ilyen kommenteket írsz gondolod végig a következőt:
- Honnan/kitől is nyert ennyi pénzt az xy? Segítek nem tejipari vállakozások stb. dobták össze...segítek, pénzmosoda
- Remélem a családod fiatalabb tagjai is majd szorgalmasan kártyáznak folyamatosan emelkedő összegben, hátha ők lesznek majd a köv. ügyeletes zsenik a játékteremben - mert ugye ezt látják, hogy a "TV is mutatja, meg a nagyok is mondják, milyen "király" stb."...
- ...te tényleg elhiszed, hogy minden ok nélkül símogatták meg a buciját, ami persze, ahogy az elhangzott, nem szabadna soha, hogy megessen, de kérem szépen...
- Végül...akit, rendesen megvernek, az nem "csipog" hanem 1.meghal 2.tolókocsiban tölti a köv. pár évtizedet pár hét/hó intenzív kezelés után (ld. fenti komment)....őt csak figyelmeztették...amíg a zsetont kapta a "keresztapuktól" addig jó volt a társaságuk, most meg csipog, hogy rápirítottak...na, ezért "gáz" a csákó...tudod, aki qvának áll, ne csodálkozzon ha......

Acrocercops 2012.07.06. 18:05:48

Nem szeretnék "brutálisan" megvert emberekről képet linkelni mert sokkoló annak, aki nem látott még akkora vérömlenyt hogy a szemet kitakarja stb. stb.
Ez baráti verekedés lehetett, ha 6-an a szart is kiverik valakiből az nem tud mozogni pár hétig, amennyiben túléli. Ez inkább egy sima részeg fejre esésre hasonlít:D

JosephSmith 2012.07.06. 18:47:46

6 ember (természetesen nem kell hozzá annyi) úgy meg tud verni valakit, hogy az belehal, megrokkan, de minimum amorf, formátlan feje lesz... Ezt max. a barátnője üthette meg....

tschangow 2012.07.06. 19:09:28

simán leette magát pizzával :DDD

Ppix 2012.07.06. 20:26:32

@RedRum:
"- Honnan/kitől is nyert ennyi pénzt az xy? Segítek nem tejipari vállakozások stb. dobták össze...segítek, pénzmosoda"

Kissé tájékozatlan vagy. Ennek, meg a középiskolai mateknak azért fussál neki mégegyszer...
A kitől nyert el ennyi pénzt kérdésre egyszerű a válasz, a többi, bénább pókerestől. Nyilván nem tudtad, de a pókerben _egymás_ pénzét nyerik el a játékosok. Ez a jó benne, ez nem rulett, ahol vesztésre vagy itélve. Itt ésszel nyerhetsz is.

"- Remélem a családod fiatalabb tagjai is majd szorgalmasan kártyáznak folyamatosan emelkedő összegben, "
látszik hogy fogalmatlan vagy, folyamatosan emelkedő összegben akkor tudsz játszani, ha van miből, azaz jó vagy és pénzt termeltél (laikusok szóhasználatával: "nyertél").

"hátha ők lesznek majd a köv. ügyeletes zsenik a játékteremben"
Zseni nem "háthából" lesz valaki. Vagy jó játékos, vagy nem jó. Ez nem lottósorsolás. Ha lottósorsolás lenne, nem győznének gyakran az ilyen tornákon az ismert pro játékosok.

"- Végül...akit, rendesen megvernek, az nem "csipog" hanem 1.meghal 2.tolókocsiban tölti a köv. pár évtizedet pár hét/hó intenzív kezelés után (ld. fenti komment)....őt csak figyelmeztették...amíg a zsetont kapta a "keresztapuktól" addig jó volt a társaságuk, most meg csipog, hogy rápirítottak...na, ezért "gáz" a csákó...tudod, aki qvának áll, ne csodálkozzon ha...... "

Ebben a bekezdésben nincs két értelmes konzisztens gondolat se, röhejes vagy. Mire figyelmeztették? Kicsoda? Miért? Milyen zsetont kapott???
Szoktál Te gondolkodni? Nem úgy tűnik...

2012.07.06. 20:46:52

@RedRum:

"Ebben a bekezdésben nincs két értelmes konzisztens gondolat se, röhejes vagy."

Egyet értek azzal, aki ezt írta neked.

_Wasp_ 2012.07.06. 20:49:36

@RedRum: nem mennék abba bele, hogy bár gondjaid vannak az írás-olvasással az édes anyanyelveden, de olyan dologról osztod az észt, amiről fogalmad sincs.

Az említett "big one" verseny egy jótékonysági rendezvény volt, ahol az egymilliós nevezési díjon felül több mint százezer dollárt adtak a nevezők (az utóbbi egy alapítványnak ment). Aki ennyit adott jótékony célra, fogadok, hogy többet tett másokért, mint te valaha is fogsz. Ezzel semmi gond nincs, különbözők a lehetőségeink.

A másik fele a dolognak, a pókerről alkotott képed, ami sekélyes, mint egy kacsaúsztató pocsolya. Ismerek pár jó pókerjátékost, aki tényleg jó, és ebből él, elárulom neked, hogy vesztő hónapja sincs. A kérdés havi szinten kb csak az, hogy mennyit nyer a pókeren... (jó MTT és live versenyjátékosoknál van vesztő negyedév-félév is, de nem róluk beszélek). Valószínűleg te túl okosnak gondoltad magad, és levettek a jobb játékosok, mint TSZ elnök a Lenin-képet a rendszerváltás után, és most azzal magyarázod meg magadnak, hogy nem voltál hülye, hogy a képesség szerencse arányt (ami a pókerben a nyeréshez kell) a 100% szerencse felé tolod el.

Van ez így, fel a fejjel, legközelebb te nyersz, feltéve, ha jelentősen nagyobb lesz a logikai, mint az itt mutatott empatikus érzéked.

AndOr01 2012.07.06. 22:32:14

POKER veszteség = Elbaszott pénz, magadtól, családtól, stb.
POKER nyeremény = Pénz hasznos meló nélkül.

Szerintem nem kell tovább ragozni.

Perillustris 2012.07.06. 22:38:52

@Like a Sir: "ja, bocsánat, a fickó 16 milliójának a barátnőjéről"

Gondolom ezt teljes biztonsággal mondod.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.07.06. 22:53:31

Amúgy tartson fegyvert és legközelebb lőjön beléjük.
@RedRum: Neked tényleg szar az életed.

Gombperec hídlakó 2012.07.06. 23:46:02

@Perillustris: "Gondolom ezt teljes biztonsággal mondod."

Igazad van. A twitterén lévő bejegyzések és képek alapján valószínűleg a fickó diszkrét sörhasába szeretett bele, és akkor is mellette pózolna a szilikon cs*cseivel, ha a fickó egy colorado-i McDonald's-ban lenne hamburgercsomagoló.

terrormaci 2012.07.06. 23:52:50

hát ez a brutálisan véresre veréstől messze van, ha elkaparok egy pattanást, több vér folyik ennél..

breki11 2012.07.07. 05:18:14

@Ppix: korrekt :) de lehet hogy nem tudja felfogni szegény

Hauzer 2012.07.07. 07:22:39

Van itt azért sokakban egy cseppnyi irigység azért..Én nem tudom miért bánt az valakit,ha mondjuk pókeren,ruletten avgy mittomén min lesz dollár millimos..Minden normális ember vágya az,hogy munka nélkül gazdagodjon meg.Aki nem ezt állítja az hazudik..
Azt,hogy most elverték na bumm..engem is zavarna,de a 10 millkó azért hamar vigasztalna:)

Komojtalan 2012.07.07. 07:45:46

A póker nem szerencsejáték voltáról kár győzögetni azt aki soha nem játszott. Én rendszeresen kártyázom nem pénzes játékokat is - kanaszta, römi, snapszer, stb .. - és még ezen játékosok is azt mondják, hogy a póker szerencsejáték. Meggyőzni lehetetlen (lenne) őket, mert mindig egyetlen partival jönnek, azt hogy mi a hosszútáv nem is értik. Párszor megpróbáltam elmagyarázni nekik, most már rájuk hagyom, legyen szerencsejáték. Akkor mit várjunk olyantól aki kártyát még sosem fogott a kezébe, sőt előitélete van? Remélem Redrum még életében nem fizetett egy sporteseményen, nem volt moziban, sőt múzeumban sem. Ugyanis akkor ő ugyanazon elv alapján egy lehúzós senkiknek fizetett volna, amit ő mélyen lenéz. Mert a póker vesztesek a szórakozásért fizetnek és ezek szerint ő is fizet a szórakozásáért. Ahogy kaszinóba sem nyerni jár az (értelmesebb) ember, hanem szórakozni és ezért fizet, de nem belépőt, hanem szép lassan elbukja a pénzét, sőt néha még nyer is.

Az esetről annyi a véleményem, hogy 1M$ -t kevesen tudnak kifizetni egyetlen versenyért, már ha kicsit is komolyan veszik a pénz menedzselést. Erre feltétlen igaz a szerencsejáték megfogalmazás. Mit csinálnak ilyenkor? Részesedést adnak el magukból. Gondolom a verseny után belegondolt, hogy miért adjak 100k$ -ért 1.6M$ -t, magyarul nem akart fizetni. Ezért kapott egy kis figyelmeztetést. Persze nem biztos, hogy így van, de ok nélkül ritkán vernek meg valakit.

Benzoate Ostylezene Bicarbonate · http://fbi.gov 2012.07.07. 08:16:40

Egyszeri tízmillió dolcsiért egyszeri ekkora verést bevállalok. Na jó, ötért is. :P

Qqriq 2012.07.07. 08:36:14

@RedRum:
Te is ott voltál a 6 között, bunkó?

gregaba 2012.07.07. 10:39:15

1. ez csak egy kis figyelmeztető pofozkodás volt, még arra is vigyáztak, h. az orra ne törjön el.
2. a csaj őstipikus golddigger, akinek ez nem esik le a képei alapján, az nem tud semmit az életről...

2012.07.07. 12:01:25

@Komojtalan:

"Gondolom a verseny után belegondolt, hogy miért adjak 100k$ -ért 1.6M$ -t, magyarul nem akart fizetni."

Nem csoda, hogy nem hitték el neked, amit a pókerről próbálsz magyarázni! ;)

Íme a cikk eleje:

"Sam Trickett a fiatal generáció egyik legeredményesebb cash game pókerese, de a tornajátékban is rendkívül sikeres. A brit profi július 4-én újabb kiváló eredménnyel jelentkezett: 2. helyet szerzett minden idők legdrágább versenyén, a $1.000.000 Big One-on. Helyezése hatalmas összeget, 10.112.001 dollárt hozott a számára, aminek köszönhetően élő torna össznyereménye 16.471.099 dollárra nőtt."

Lefordítom neked: Eleve nyert már 6M dollárt versenyeken, de készpénzes játékban a legjobb, ott még több pénzt szedhetett össze..

Magyarul simán fizette a 1M dollárt zsebből.

eff 2012.07.07. 12:33:14

@MikeBoy: 6M$ +az apró, és beül egy 1M$-os versenyre, micsoda bankroll management ez:-). Szerintem meg a srác(főszeperlő) egy homokszóró, és a 6 büdös bunkó közül az egyik ügyfele volt, heands up-oztak, és a maradék 5 megharagudott, és meg is lett a baj. Irjanak má' olyanok, akik egy ilyen marketinges cikkbe simán beleviszik azt, hogy hogyan kell profin játszani, mi a hosszútáv, meg egyéb csemege, imádom hallgatni, főleg ha röviditések is vannak benne, meg híres játékosok ötletei, startégia elemzései. Mondjuk én is pokerezek, de én mindig nyerek(élményt, pénzt soha), mert akkora arcokat lehet látni, amilyet sehol. Én vagyok a "hal" akit le lehet húzni, de szerencsére a "színházi" belépőért mindig tökéletes műsort kapok, ha nem akkor aljasul interaktivizálom magam, hogy jó legyen a darab. Mondjuk még soha nem voltam olyan helyen ahol 100eFt-ok pörögtek egy este, gondolom ott más az előadás. Nekem a vidámparkos családi belépő, ebéddel, üdcsivel a beülőm/szinházjegyem alapja:-)

Laarson 2012.07.07. 12:46:19

Ez sima pr nem több

Max, A Gondolkodó Birca · http://maxval.co.nr/ 2012.07.07. 13:20:24

@RedRum:

Látom, nem értesz a témához.

Utoljára hozzád hasonló embert 20 éve láttam. Egy nyugdíjas bányász volt az illető. Kijelentette, hogy az összes értelmiségi csirkefogó, mert csak ül irodában és papírokat tologat, nem dolgozik. Legjobban a művészeket utálta, mert "húz két vonalat egy lapra fél perc alatt, s megkapja érte az én egyévi fizetésemet".

Max, A Gondolkodó Birca · http://maxval.co.nr/ 2012.07.07. 13:25:02

@RedRum:

Milyen pénzmosoda? A pókercégeket ellenőrzik a legjobban e szempontból.

Túl sok gengszterfilmet néztél és mindent elhittél. A póker sosem volt gengszterszféra, s a kaszinó sem az már 40 éve.

S a pénzmosást manapság bankok csinálják... a kaszinókat annyit ellenőrzik, hogy képtelenség szabályt sérteni. Legalábbis a fejlett világban. Valószínűleg igazad lehet egy mexikói kaszinó esetében, de Las Vegasban ez kizárt.

Max, A Gondolkodó Birca · http://maxval.co.nr/ 2012.07.07. 13:28:13

@AndOr01:

A póker olyan mint bármilyen profi sport. Ott is mondhatod, hogy aki nem kerül a csúcsra, az elvesztegette idejét. Aki meg a csúcsra került, az munka nélkül jutott nagy összeghez.

Minden profi sportban minimimális azok aránya, akik eljutnak a csúcsra.

Komojtalan 2012.07.07. 13:55:06

@MikeBoy: Lol, egy valami igaz, így 100k -ra "csak" 1M$ -t kellett volna visszaadni. Esetleg eltudnád mondani mennyi befizetésből nyert 6M$ -t? Azt csak a nagyon tudatlanok hiszik, hogy ez tiszta nyeremény. Esetleg egy kb. számot tudnál mondani 1M$ befizetésű versenynél mennyi pókerre szánt pénznek kellene lenni? Ha laza BR menedzseléssel játszik akkor 100M$ -nak, de 200M$ sem túlzott. Ezt hasonlítsd össze a - legyek nagy lelkű - tiszta 3-4M$ nyereménnyel.

antika890 2012.07.07. 16:08:12

Lol milyen szar arc, ezt én is megrugdosnám.

_Wasp_ 2012.07.07. 16:10:10

@Komojtalan: élő versenyekre szerintem nem kell száz buyin, ezen nagyon sok rekreációs játékos volt, szóval el tudom képzelni, hogy kapkodtak a befektetők a profi játékosokért.

Baluci 2012.07.07. 17:08:32

Én azok nagy táborába tartozom, akiknek sikerült tönkretenni a normális életüket emiatt a vírus miatt!... Rohadjon meg aki kitalálta a pókert! Ennyi!

Max, A Gondolkodó Birca · http://maxval.co.nr/ 2012.07.07. 17:39:55

@Baluci:

Rohadjon meg aki kitalálta a konyhakést. Tudod hány embert szúrtak le vele???

Baluci 2012.07.07. 17:58:56

@Max, A Gondolkodó Birca: Azt is betiltanám!... :D De először a piát és a pókert! Ez a kettő felelős sok elcseszett életért!

pistola 2012.07.07. 18:37:50

@RedRum:

Haver, te a nap legnagyobb idiótája címet éppen most nyerted el.
Szívből gratulálok! :)

Chigavera · http://pezsma.blog.hu/ 2012.07.07. 19:40:50

@Max, A Gondolkodó Birca: A helyzet az, hogy pont az online pókertermek körül elég sok volt a balhé az elmúlt másfél évben, nagy nevek is belekeverdtek csalásokba, szponzorpénzes balhékba stb. A helyzet az, hogy ebben az iparágban gyorsan sok pénz fordul meg, és ez vonzza a bajt.
Magam részéről egyébként olyan nagyon nem örülök, hogy a póker ilyen trendi divatjáték lett az utóbbi években (bár kis tétben én is élvezem). A sportértéke nem túl magas (persze, nem szerencsejáték, megvan a maga stratégiája, matekje, logikája stb.), de gyorsan kiforgatja a casht, ami tetszik a népeknek, viszont sok az óvatlan, gyengébb ellenállóképességel bíró figura, akit secperc lenulláz. Szóval szvsz jobb, ha inkább focival akar valaki sok pénzt keresni, azzal, ha nem jön be, még nem vágja haza a családi kasszát, és a kondija is jobb lesz. A pókere ez mind nem igaz. A sport nem arra való, hogy valaki egy este alatt elverje a havi fizuját, és ebből a szempontból igen, közelebb van a szerencsejátékokhoz.

Max, A Gondolkodó Birca · http://maxval.co.nr/ 2012.07.07. 19:55:47

@Chigavera:

Akinek mániája van, az bármivel el tudja verni a pénzt. Nem hiszem, hogy a póker akár az első tíz között is lenne a legkedveltebb mániák között.

Az FTP-balhé egész másról szól. Az arról szól, hogyan lehet tönkretenni egy jól menő céget, ha a menedzsment hülyékből áll.

Chigavera · http://pezsma.blog.hu/ 2012.07.07. 20:16:55

@Max, A Gondolkodó Birca: Persze, Max, világos, önsorsrontáshoz mindig lesz elég eszköz. Amire én utalok az inkább az, hogy egy egy financiális kockázatú szerencsejáték-jellegű dolog mekkora pr-t kap, a média által támogatva mennyire lesz menő, trendi, fasza. És itt azt gondolom van különbség a foci, jéghoki, sakk, síugrás stb. és a póker, 21, roulette stb. között, még akkor is, ha az előbbiekre is lehet mondjuk pénzben fogadni. Saját tapasztalatom az, hogy az ilyen jellegű cash-game karakterű "sportok" nem igazán "személyiségépítőek" (csak hogy valami nagyon bénát mondjak). Aki tud mértéket tartani, annak az amatőrnek kikapcsolódási pénzvesztés, a profinak meg pénzkereső meló. És a kettő között akik csúnyán rábasznak (mivel ez egy zéró összegű játék). Ezen természete miatt elég koszos az image-e az én szememben minden ilyen típusú cuccnak, a cash-game bizonyos szempontból szvsz közelebb van a szenvedélybetegséghez.

Ppix 2012.07.08. 00:47:12

@Hauzer:
Na, most írtad le a másik téveszmét:

"Van itt azért sokakban egy cseppnyi irigység azért..Én nem tudom miért bánt az valakit,ha mondjuk pókeren,ruletten avgy mittomén min lesz dollár millimos..Minden normális ember vágya az,hogy munka nélkül gazdagodjon meg."

Normális ember vágya, "álma", hogyne.
De az a nagy büdös helyzet, hogy munka nélkül kevesebb esélyed van ennyi pénzt "nyerni" pókeren mint lottón.
Sokat kell játszani és tanulni ahhoz hogy jussál valamire.
Akik azt hiszik, hogy ez szerencse kérdése, azok dobják össze végső soron a keményen dolgozók számára a bevételt.

Leginkább egyébként kurvára nem normális ez a vágy, ugyanis önámítás, nem vezet sehová. A sikerért dolgozni kell, akkor sokkal több esély van hogy beüt, mint meló nélkül.

Zseer 2012.07.08. 09:23:29

nem mondom,h cserelnek vele,de csak par horzsolasa van a csokanak.kb. az elso szemgodor,vagy arccsontot ero utes,rugas 1-2 hetig tarto oriasi lila foltot eredmenyez,ezen meg kb. semmi serules nincs.

2012.07.13. 14:29:21

@Komojtalan:

"Esetleg eltudnád mondani mennyi befizetésből nyert 6M$ -t"

Nem teljesen mindegy, mikor ott van, hogy kiváló cash games?? Készpénzes játékokon mennyit nyerhetett az utóbbi 5 évben szerinted?
Csak azt az infót nem bírod venni, amit kell, ugye?
Simán lehet, hogy valaki befizette, de ettől még az is biztos, hogy nem esett nehezére befizetni önmagát, ha akarta. Ennyi és nem több, amit tudatni akartam veled a beírásod után, ami egyébként több sebből is vérzik logikailag,de ez lett volna a legegyszerűbb, amit megérthettél volna, ha kicsit gondolkodsz.

2012.07.13. 14:38:12

@eff:

"6M$ +az apró, és beül egy 1M$-os versenyre, micsoda bankroll management ez:-)"

Pocsék! :) De persze erről szó nincs.
A fiatal titánok ezzel sokszor nem foglalkoznak ahogy a híreket olvasom.
Durrr is ment már kvázi csődbe online és Viktor Blom is.

Címkék: póker

46 komment

süti beállítások módosítása